A Daisy izgalmas megújulásáról – Ruhától a konytyig, egy helyen

Ki ne járt volna már az Új utcában, a víztorony közelében lévõ Daisy Esküvõi Ruhaszalonban, hiszen minden kishölgy alig várja, hogy mielõbb belebújhasson a hozzá leginkább illõ alkalmi ruhakölteményekbe.

Legelõször talán koszorúslánykaként jön el ez a pillanat, amit rend szerint a szalagavató bál követ, és azután… Remélhetõleg nemsokára eljön a nagy pillanat, hogy menyasszonyként válaszszon magának a szalon folyton megújuló kínálatából.

Megnézem az elegáns katalógust, amely a 2011-es esztendõ csodálatos kollekciójáról készült. A szolid ám gyönyörûséges színek és vonalvezetés mellett az extravagáns elegancia egyedisége is megfog, mindjárt arra gondolok: ezekért a ruhákért szívesen lennék újra hu-szonéves… A modellek azonban nemsokára a Daisy  internetes oldalán, a www.daisyszalon.hu -n is megcsodálhatók, érdemes figyelni! Vendéglátóm nem titkolja, már most készülnek a legtrendibb újdonságokkal a február 12-14. között a Megyeházán megrendezendõ Esküvõ & Baba-Mama kiállításra.
Ám aki mostanában ellátogat az Új utca 12/1. szám alatti szalonba, még több újdonságra számíthat. A szalon folyamatosan bõvülõ szolgáltatásai közé már fodrászat is tartozik. Tonomárné Dancsó Erika hétfõ kivételével minden hétköznap 8.00 és 17.00, szombaton 9.00-12.00 óra között várja a vendégeket.  A nõi-, férfi-, gyermek hajvágás mellett alkalmi frizurák készítésében számíthatnak rá, és nem csak azok, akik a szalon ruháiból választanak. Utóbbiak számára nyilván elõny, hogy a kiválasztott viselethez helyben készülhet el az alkalmi hajkölteményük is. A decemberi akció lényege, hogy bálozóik számára a hajszárítás, kontykészítés akciós áron van. Idõpont egyeztetéssel próba sminket is készítenek. A vendégek igényeihez igazodóan hajdúsítással, hajhosszabbítással, s akár festés nélküli színes melirok készítésével is foglalkoznak. Meglepetés a férfi vendégek számára az õsz haj árnyalásának lehetõsége. Mindkét nem örülhet, mivel a test UV-mentes barnítására is van mód mostantól a Daisy-nél, és jó tudni, hogy az öltözködést kiegészítõ körömápolás, mûköröm építés idõpont egyeztetéssel kérhetõ.
– Arra törekszünk, hogy minden igényt kielégítõ szolgáltatást nyújtsunk. További újdonság a fentieken túl, hogy egyes modelljeink már nem csak kölcsönözhetõk, meg is vásárolhatók. Ezen kínálatunk, megrendelésre Bocskai nõi kosztümökkel, férfi öltönyökkel bõvült – hallhattuk.
További információkért érdeklõdjenek a helyszínen, vagy elõzetesen idõpontot kérve a szalon 06-70/575-4749-es, a fodrászat 06-30/626-1000-es telefonszámán. A mûköröm építés a 06-70/577-5425-ös telefonszámon igényelhetõ.                     
(x)
Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.