Rendeljen ünnepi menüt az Ételbárból! – Ne főzzön, pihenjen!

Ha az ünnepnapokat valódi kényelemben szeretné tölteni, és miért ne tenné, akkor sem kell aggódnia, hogy üres marad az ünnepi családi asztal. Az Arany János  u. 16. szám alatti Ételbárból ugyanis minden finomságot beszerezhet, idõben.

Ehhez nem kell mást tennie, mint december 22-én 15 óráig megváltani az ünnepi menüjét a helyszínen. Lássuk a választékot: Ponty halászlé 900 Ft-ért, töltött káposzta és a kocsonya 750 Ft-ért, a marha-, pacalpörkölt és a hurka-kolbász párolt káposztával 1100 Ft-ért vihetõ  haza adagonként. Kétszemélyes sültes tál 3200 Ft-ért rendelhetõ, míg az egészben sült pecsenyekacsa darabja 1500 Ft. Kétszemélyes hidegtálat 2600 Ft-ért készítenek az ünnepre.
Beszerezheti azonban az Ételbárból az ünnepi süteményeket is, amelyek házi készítésûek. A diós, mákos bejgli 750 Ft/rúd. Kilónként 1500 Ft-ért rendelhet Mirinda szeletet, Habos gesztenyekockát, Almás-fahéjas linzert vagy mézes krémest. A sajtos pogácsa kilója 1400 Ft. A kész ételeket december 24-én 13 óráig kell átvenni.
Hasonló módon lehet megrendelni a szilveszteri finomságokat is, amelyekrõl már most érdeklõdjenek a helyszínen. Akkor is tegyenek így, ha nagyobb tételben, céges rendezvényekre, baráti vagy családi összejövetelekre készülnek az elkövetkezõ napokban.
Az Ételbár munkatársai minden kedves vendégüknek szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánnak!                  
(te-x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.