Újra strandbelépők a véradóknak

Tegnap, december 21-én reggel a Szentesi Üdülőközpontban adtak egymásnak randevút a helyi Vöröskereszt aktivistái, a dr. Bugyi István Kórház Vérellátó Osztálya valamint a megyei vérközpont munkatársai. A találkozó apropójaként, Szentes Város Önkormányzata nevében Szirbik Imre polgármester adta át a megjelenteknek azt az újabb hatezer fürdőbelépőt, amely jövő évben hivatott a véradók áldozatvállalását elismerni.

2010-ben is Szentes Város Önkormányzata hatezer fürdőbelépővel köszönte meg a helyi véradók önkéntes segítségét, hogy embertársaik gyógyulása érdekében rendszeresen nyújtják a karjukat. A felajánláshoz csatlakozott a Hungerit Zrt. – ez a felajánlás is él 2011-ben – egy étkezési bónnal, amelyet a véradók a mintaboltokban válthatnak be.

Az egész doboznyi belépőt Szirbik Imre polgármester adta át, a helyi vérközpont képviseletében pedig dr. Furák Ilona osztályvezető vette át a következő szavakkal:

A véradás jelentőségéről adatokban is szó esett.

Dr. Szekeres Veronika, a megyei vérellátó igazgatója.

Végezetül Bánvölgyi Petra, a Szentesi Üdülőközpont mukatársa hívja fel a véradók figyelmét arra, hogy idei belépőiket is felhasználhatják meg jövő tavaszig.

Még a 2010-es belépők is érvényesek.

– dt –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.