Ahogy nagyszüleink ismerték – Ünnepi húsajánló

A Brillir Kft. által mûködtetett Szentes, Rákóczi Ferenc utcai (zöldségpiac mellett), a Jókai utcai Reál  ABC-ben üzemelõ, a Mindszent, Köztársaság tér 11. szám alatti, a Szeged, Mars tér új nagycsarnokában lévõ, valamint az együttmûködés keretében szerzõdött partnerként megnyílt Csongrád Fõ utcai M+Hús Kft, és a Szentes, József Attila utcai G-Hús Kft. húsboltjai ünnepi ajánlata a következõ:

Karácsonyra csülök (nyers és fõzött), köröm, és közkívánatra füstölt nyúlja (oldalas szél – képen -), mint annak idején anyáink fõzték a kocsonyát, valamint töltött káposztához 70%-os színhús tartalmú kolbászhús kapható és rendelhetõ.

Szilveszterre a juhbeles, roppanós virsli, debreceni páros kolbász, apáink tapasztalhatják, ha megkóstolják, olyan, mint régen volt! Zaftos, kellemesen fûszeres ízû. Grillmalac is kapható, egészben és átvágva, kívánság szerint (különbözõ súlyban). Elõrendeléseket már most, és mindkét ünnep elõtt a boltjainkban felveszünk.
A jó minõségû áruk elõállításához kell a megfelelõ mûszaki háttér is. Most fejezõdött be a Kft. derekegyházi húsfeldolgozója melegüzemének (fõzõ, abáló helyiség – képen -) felújítása, melynek köszönhetõen sor került a padlóburkoló cseréjére, valamint gépek és berendezések modernizálására.
Keressék és fogyaszszák jó étvággyal termékeinket!                
P. Z. (x.)
(Fotó: – dite –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.