Utazz velünk Rágcsáliába! – Olvasó korosztályokért

Nincs is szebb karácsonyi ajándék, mint egy jó könyv. Miközben átrohantuk az évet, kimaradtunk sok-sok szép élménybõl, amelyeket igazán értékes könyvek olvasása által gyûjthettünk volna magunkba. Legalább az ünnepi idõszakban olvassunk többet!

A Lyra könyvesbolt polcai roskadoznak a hasznosabbnál hasznosabb olvasmányok alatt. Kezdjük mindjárt a legkisebbekkel, akik elé igazán színes képi világot tár a meseirodalom, a klasszikusoktól a készségfejlesztõ irodalomig egyaránt. Fõleg ha a Pagoly vagy a mágnes könyvek mellett “formára vágott” mesék birodalmába is bekukkantunk, érték mindegyik.
A nagyobbaknak ott a 100-as sorozat, s biztosan szívesen lapozgatnák a világ vagy Magyarország képes földrajzi atlaszát. A kisiskolások elutazhatnak Rágcsáliába a kedves kisegér mulatságos történeteivel, miközben olvasni tanulnak. Csak a lányokhoz szól a Tiara Klub vagy az Anna sorozat, míg a Félhold Farm és a Malomvölgyi lovas kalandok minden kisgyermek álma, akik szeretik az állatokat. De együtt olvashatják a klasszikus meséket, amelyeket Disney figuráival illusztrált a szerzõ, s ha már úgyis “Irány az iskola!” a Matricavilág és más foglalkoztató füzetek segítségével fejleszthetjük olvasási és kreatív készségüket.

A Szentes, Szabadság tér 3. szám alatti könyvesbolt azonban minden korosztályra gondol. Müller Péter új könyve, az Isten bohócai már kapható. Aki  viszont a szakács irodalmat kedveli, az arab vagy a spanyol konyha titkaiba is beolvashatja magát. Az ezoterikus könyvek kedvelõinek Megre: Az élet energiája c., hangzóanyaggal ellátott munkáját ajánljuk. De nincs olyan hobbi, amihez ne találna a leendõ olvasó plusz információkat, az útikönyvek gazdag választékáról nem is beszélve. Az 1000-es sorozatból a Székelyföld csodái vagy a Kulinária az újdonság. A szépirodalom kedvelõi többek között a Kráter kiadó Aranyrög könyvtár sorozatából is választhatnak a karácsonyfa alá.
Nézelõdjenek a boltban vagy a www.lyrakonyvesbolt.info weboldalon. Telefonon is érdeklõdhetnek: (63) 316-974.              
– dt. (x) 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.