Az elit alakulat összecsap

Orosházán, november 20-án ökölvívó gála az Eötvös iskola tornacsarnokában. 17 órától az “Elit alakulat” izgalmas mérkőzésein szurkolhat a közönség, és az is kiderül, hogy a nap főmérkőzését Szili István, a Spártai kivel vívja és milyen eredménnyel.

Jegyek a helyszínen 2000 Ft-ért válthatók. (Gyermek, nyugdíjas belépő 800 Ft-ért kapható!). További részletekért a plakát kinagyítandó!

* * *

KARATE EREDMÉNY CSONGRÁDRÓL

A Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szövetség válogatottja október 28-31. között, vett részt az olaszországi Marina di Carranában megrendezett Knock Down Karate Világbajnokságon. A válogatott tagja a Csongrádi Tradicionális Kyokushin Karate SE két versenyzõje: Georgiádes Zoltán született: 1996-ban, övfokozat: 3. kyu (zöld öv), súly: 70 kg, elért eredménye világbajnoki aranyérem. Percze Lajos: született: 1997-ben, övfokozat: 3. kyu, súly: -40 kg, elért eredménye világbajnoki ezüstérem. Ed-zõjük Kis János 2. dan.

* * *

IFJÚSÁGI SAKKVERSENY

A Csongrádi Király sakkiskola a városi önkormányzattal közösen a helyi Kert Vendéglõben rendez sakkversenyt gyermekek számára november 20-án. A játékidõ 2×10 perc, a rapid verseny szabályai szerint. Nevezni Nagy Józsefnél lehet elõzetesen a 30/452-9986-os telefonon, vagy a helyszínen
8.30 óráig. 

* * *

ORSZÁGOS BAJNOKOK

A Magyar Judo (Cselgáncs) Szövetség Országos Ifjúsági Csapatbajnokságát még október közepén rendezték Budapesten az UTE csarnokban, amelyet a képen látható szentesi csapat megnyert.
A bajnoki szezon azonban további eredményeket tartogat még a Pollák DSE versenyzõi számára, hiszen az október 30-án, a fõvárosi Körcsarnokban zajló I. osztályú Országos Egyéni Bajnokságon, ifi korcsoportban, 52 kg-ban 5. Balogh Daniella, 57 kg-ban 4. Sebõk Zita, 70 kg-ban 5. Kalydy Petrícia, valamint 78 kg-ban 3. Fekete Mónika.
A szintén a közelmúltban rendezett Diák Országos Egyéni Bajnokságnak Baja városa adott otthont. Itt Molnár Laura (33 kg.) 5. helyezésére lehet büszke a csapat.
A legfrissebb eredményüket november 6-án érték el, ugyancsak az I. osztályú Országos Csapatbajnokságon, ahol az ifiben már remekül teljesítõ lányok a dobogós harmadik helyet tudták maguknak bebiztosítani. Az eredmény ezúttal Fekete Mónika, Gyulai Réka, Sebõk Zita, Balogh Daniella, Kalydy Patrícia, Fekete Mónika, Gila Nóra és Polyák Krisztina nevéhez fûzõdik.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.