Lapistói lepényváró a Pacsirtákkal

A Lepényváró Fesztivál idõpontja ezúttal szeptember 11-én volt. A lapis-tói irodaházban újra láthatták a tsz-történeti kiállítást, melynek anyagához számos új dokumentum és fénykép felajánlást kapunk. Nagyon köszönjük a régi történések felidézését, és továbbra is szívesen fogadunk hasonló dokumentumokat, hogy jövõre közkinccsé tegyük õket. 

A túrós, meggyes, mákos lepényekért köszönet a Gádorosi Varga Pékség tulajdonosának, Varga Zsoltnak és munkatársainak. Köszönjük egyesületünk tagjainak a lepény, valamint a különféle sós-, édes sütemények felajánlását.
Gazda-olimpia játékunk ezúttal is jó hangulatban és számos hasznos ismeret elsajátításával zajlott a mezõgazdasági és ház körüli munkák világából.
Irodalmi mûsorral, a Kelet Lányai Hastánc Egyesület színvonalas mûsorával, valamint a Pacsirták temperamentumos slágereivel, utána hasznos, értékes nyereményekért folyó játékkal telt a délután és a kora este. A helyiek párhuzamosan a Szentesi Fogathajtó Egyesület lovas programjain is szórakozhattak. 

Rendezvényünk támogatásáért ezúton mondunk köszönetet a Május 1 Agrár Zrt. és a Terra Coop Kft. tulajdonosának, Szarvas Pál úrnak, Borsos Zsigmond agrárvállalkozónak, a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezetnek, az SZ-Trans Bt-nek, az SLS rendezvénytechnikának, minden közremûködõnek és résztvevõnek.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.