Újra Szirbik Imre Szentes polgármestere

Szentes Város Képviselő-testülete az  elkövetkező négy évben 15 fős lesz, amelynek a vasárnapi választások végeredményeként Szirbik Imre polgármester lesz ismét a polgármestere. A részletek a következő linken tekinthetők meg: http://www.valasztas.hu/hu/onkval2010/471/471_0_index.html

2 hozzászólás “Újra Szirbik Imre Szentes polgármestere” bejegyzésre

  1. Tamás Kata:

    POLGÁRMESTEREK A KÖRNYEZŐ KÖZSÉGEKBEN.

    Derekegyházán Szabó István a szavazatok 88,20%-ával őrizte meg posztját. Eperjesen is maradt az eddigi polgármester, dr. Kiss Csaba, aki a szavazatok 57,88%-át szerezte meg.
    Megőrizte hivatalát a rendkívüli fejlődést produkáló Fábiánsebestyén orvos polgármestere is, Dr. Kós György a szavazatok 63,45%-ával győzött. Hivatalában folytatja a munkát Szegvár polgármestere, Gémes László is, aki a voksok 60,66%-val rendelkezik.
    Új polgármestert választott azonban Árpádhalom lakossága Szarka Attila személyében. A Fideszes jelölt a szavazatok 38,87%-ával, minimális szavazattal utasította maga mögé a korábbi polgármester Fróman Róbertet.
    Kiváló eredményt ért el Nagymágocson a fiatal Atkári Krisztián, aki a leadott érvényes szavazatok 49,16%-ával nyerte a megmérettetést Stibál Róbert korábbi polgármester előtt.
    Mivel Nagytőke eddigi polgármestere nem indult, a teljesen új mezőnyből Varga Lászlónénak a szavazatok 36,06%-ával sikerült megszereznie a polgármesteri széket.

  2. Dömsödi Teréz:

    A kisebbségi választás eredményei: http://www.valasztas.hu/hu/onkval2010/471/471_0_index.html

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.