Dr. Nyúzó a szentesi kórházban folytatja

Szeptember elsejétől a Dr. Bugyi István Kórház menedzsmentjének és szakmai vezető testületének egyhangú döntése alapján Dr. Nyúzó Bálint főorvos látja el az intézmény Belgyógyászat-Fertőző Mátrix osztályvezető főorvosi feladatait.

Dr. Nyúzó Bálint főorvos a kiskunfélegyházi kórházban dolgozott 1975-től 2010-ig, 2003-2007 között az intézmény főigazgatójaként, 2007-től a Belgyógyászati Osztály osztályvezető főorvosaként.
A főorvos úr szakvizsgázott belgyógyászatból, kardiológiából, rehabilitációból és az egészségügyi menedzsment szakterület szakértője. Rendszeres, aktív résztvevője a hazai és nemzetközi tudományos életnek. Tagja többek között a Magyar Belgyógyász Társaságnak, a Magyar Kardiológusok Társaságának, a Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaságnak és vezetőségének, az Európai Kardiológus Társaságnak, a Rehabilitációs és Terhelés élettani Munkacsoportnak, a Magyar és Európai Hypertonia Társaságnak. Több mint 70 előadása volt hazai és nemzetközi kongresszusokon.
Másfél évet dolgozott a Szegedi Orvostudományi Egyetem Belgyógyászati Intenzív és a II. sz. Belgyógyászati Klinika Kardiológiai Osztályán.
2006-ban megkapta a Magyar Kardiológusok Társasága, a Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaság által a „Szívgyógyász Rehabilitológus” szakmai címet, valamint az Európai Kardiológus diplomát.

Dr. Bugyi István Kórház Sajtószolgálata

Egy hozzászólás “Dr. Nyúzó a szentesi kórházban folytatja” bejegyzésre

  1. Dömsödi Mihály:

    ALAPKŐ LETÉTEL

    Az Egészség és Sport Éve keretében hétfőn, azaz 20-án ünnepélyes keretek között leteszik a szentesi Dr. Bugyi István Kórházban a sürgősségi betegellátó osztály (SBO) új épületének alapkövét. A fejlesztésre TIOP-pályázaton nyert 476 millió forint uniós támogatást az intézmény. A közel 530 milliós összköltségvetésű beruházás költségeinek hiányzó részét a fenntartó Csongrád Megyei Önkormányzat finanszírozza.
    Az ünnepi eseményen a fejlesztésről, annak részleteiről és jelentőségéről sajtótájékoztatón számol be Magyar Anna, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő, Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője, Dr. Baráth Lajos, a Dr. Bugyi István Kórház megbízott főigazgatója és Szalados László, a kivitelező KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. vezérigazgatója.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.