Harmadik alkalommal – Lepényváró Lapistón

Szentestől 13 kilométerre, a lapistói kultúrházban és környékén Lepényváró fesztiválra hívjuk a helyieket, és mindazokat, akik e környékről elszármaztak, vagy egyszerűen csak szeretnék magukat jól érezni a kellemes falusi levegőn.

A zenés találkozó időpontja 2010. szeptember 11. szombat. A program délelőtt 9.00 órakor a Szentesi Fogathajtó Egyesület bemutató nyílt edzésével veszi kezdetét. A Mosolygósabb Régióért Egyesület programjai 14 órától kezdődnek és várhatóan este 8 órakor végződnek. Rendhagyó Gazda-olimpia játékunkra a helyszínen lehet jelentkezni. A Május 1 Agrár Zrt. irodahelyiségében újra látható a tsz-történeti állandó kiállítás. Egy másik helyiségben Dömsödi Teréz legszebb művészi és riportfotóiból láthatnak egy összeállítást, hallgathatnak irodalmi műsort a rendező Egyesület tagjai jóvoltából, majd a jó hangulatról 18.oo órától a Kelet Lányai Hastánc Egyesület hastáncosai, 19.00 órától a 2007-es Kiséri Napokon nagy közönségsikert aratott PACSIRTÁK gondoskodnak.

http://www.youtube.com/watch?v=kD7XOyeKJwk&feature=related

Az elmaradhatatlan lepény ezúttal is a Gádorosi Varga Pékség  jóvoltából érkezik a helyszínre. De kérjük a kedves Vendégeinket is, aki teheti, egy tányér saját sütésű lepénnyel lepje meg a rég nem látott, a rendezvényre ellátogató kedves ismerőseit.

Találkozzunk Szentes, Lapistón, az Orosházi út 17. szám alatt, a Május 1. Agrár Zrt. központjában szeptember 11-én. Délelőtt lovas fogatok indulnak a helyszínre, amelyekre előzetesen a 20/9837-226-os telefonon lehet jelentkezni. Tisza Volán járat a szentesi központi pályaudvarról 12.50 és 17.00 órakor indul a helyszínre. A rendezvény végén különjáratú autóbusz hozzá a közönséget vissza a városba.

(A program még bővülhet, kérjük, látogasson vissza később is!)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.