Január 24-én horgász közgyűlés – Országos horgászrend változás

Kedves Horgásztársaim! Elmúlt 2009, és újult erõvel nekiindultunk az új évnek. Január ötödikétõl lehet az új engedélyeket váltani, és örömmel tapasztaljuk, hogy mûködik az új rendszer. Nem kell kétszer bejönni az irodába, gyorsabban el lehet intézni az engedélyváltást.

Itt is felhívom mindenki figyelmét az új országos horgászrendre, melyet az engedéllyel együtt mindenki megkap. Kérem olvassák el alaposan, mert vannak benne jelentõs változások.

Ugyancsak figyelemmel kell lenni az állami jegy hátoldalán lévõ tilalmi idõkre, a méretkorlátozásokra. A fogási naplók feldolgozása folyamatban van, ezért errõl érdemi tájékoztatást nem tudok adni. A közgyûlésre mindenképpen elkészül, és ott be fogunk számolni az eredményekrõl.
Mint azt a kiküldött meghívóból tudják, a közgyûlés január 24-én vasárnap 8 óra 30 percre van összehívva az ifjúsági házba. Remélem, sokan el tudnak jönni.
A folyók magas vízállása kedvez a halászoknak, így kerülhetett sor közel ötven mázsa keszeg és kettõszáz kiló csuka vásárlására. Itt is közzé tesszük a közgyûlési meghívót, és találkozzunk január 24-én.

M E G H Í V Ó
A Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület Szentes, évi rendes közgyûlésére, a Tóth József u. 10 sz. alatti ifjúsági házba január 24-én  (vasárnap) 8 óra 30 percre. A Közgyûlés határozatképes, ha tagjainak 50%-a + 1 fõ jelen van.
Amennyiben ezen idõpontig a közgyûlés határozatképtelen, úgy azonos napirendi pontokkal, azonos helyre 9 órára ismételten összehívom a közgyûlést, amikor a jelenlévõk számától függetlenül a közgyûlés határozatképes.
Napirendi pontok:
1. Elnöki beszámoló
2. Horgászmester beszámolója
3.  Gazdasági felelõs beszámolója a 2009. évi gazdálkodásról és a 2010 évi pénzügyi terv ismertetése.
4. Ifjúsági felelõs beszámolója.
5. Verseny szakosztály  beszámolója.
6. Fegyelmi Bizottság beszámolója.
7. Felügyelõ bizottság beszámolója.
8. Hozzászólások.
9. Szavazás a beszámolók felett.
10. Horgászrend módosítás.
11. Alapszabály módosítás.
12. Jelölõ bizottság választás.
13. Egyebek.
14. Meglepetés.

Füsti-M. Lajos elnök
(Fotó: Dömsödi Mihály)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.