Az első újszülött

A Dr. Bugyi István Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán január elsején reggel 6 óra 4 perckor megszületett az Intézmény első újszülöttje. Kis Zsombor 3870 grammal érkezett, testhossza 52 centiméter.

 

 

Édesanyja Konrádi Szilvia (36 éves), édesapja Kis György (38 éves) csongrádi lakosok. Konrádi Szilvia elmondta: 4-5 óra vajúdás után az apás szülés megnyugtató volt számára. Zsombor a második gyermek, van egy 10 éves lánya, már nem terveznek több babát.

Az édesanya január 14-re volt kiírva. Szülész-nőgyógyászánál, dr. Hörömpöli Csabánál, illetve Szabó Ildikó szülésznőnél szült, – tájékoztatta lapunkat a kórház sajtószolgálata.   

Egy hozzászólás “Az első újszülött” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    A dr. Bugyi István Kórház sajtóközleménye: Január 4-én ismét megnyílt a szentesi Dr. Bugyi István Kórházban az oltópont. A február 4-ig nyitva tartó oltóponton kizárólag a térítésköteles H1N1 vírus elleni védőoltás vehető fel. Az Intézmény Főporta épületében hétfőtől-péntekig 8 és 20 óra között vehető fel a védőoltás, 3.000 forintos térítési díjért. Az oltópont hétvégén nem tart nyitva.

    A H1N1 elleni védőoltásban részesülhet:
    – minden magyar állampolgár;
    – a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező személyek beutazásáról és tartózkodásról szóló 2007. évi I. törvény hatálya alá tartozó azon személy, aki a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát a Magyar Köztársaság területén gyakorolja;
    – a tartózkodási engedéllyel rendelkező;
    – a bevándorolt, letelepedett vagy befogadott harmadik országbeli állampolgár;
    – a menekült és menedékes;
    – a 18 életévét betöltött személy.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.