Kiállítás

Január 7-én 17 órakor nyílik a Paletta alkotókör kiállítása a főtéri Galériában. Az alkotásokat Sziklay Sándor megyei alkotódíjas festőművész ajánlja az érdeklődők figyelmébe. Közreműködnek: Seress Antal és tanítványai gitáron, valamint Tóth János Gergely, a Horváth Mihály Gimnázium tanulója verset szaval.

A január 23-ig látogatható tárlat alkotói dr. Apró Ferencné, Haller Andrea, Hossó Nóra, Kispálné Fejes Erzsébet, Nagy Imre és Szabóné Lénárt Judit. A “Paletta Alkotókör” 2003 februárjában alakult. Tagjai amatőr festők, akik azzal a céllal hozták létre a csoportot, hogy mindenki legjobb tudása, tehetsége szerint fejlődjön, alkosson. Művészeti vezetőjük Sziklay Sándor festőművész, aki tanácsaival, kritikáival segíti az alkotók munkáját. Az alkötókörnek megalakulása óta számos csoportos kiállítása volt, így Nagytőkén, Nagymágocson, Szegváron, Bokroson, Mindszenten, Szentesen, Szegeden…

(Archív fotó: Dömsödi Teréz)

Egy hozzászólás “Kiállítás” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    A városi könyvtárban január 9-én 15 órára várják az érdeklődő művészetpártoló közönséget az újból városunkban élő Jarolics Béla amatőr festő kiállításának megnyitójára.
    Az alkotásokat “A Tisza és a szentesi tanyavilág pasztellben” címmel dr. Csíky László orvos, portré- és karikatúraszobrász ajánlja a figyelmükbe.
    A kiállítás január 29-ig látogatható.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.