DJ. Carloss

Gyöngyi Norbert tizenkét éves kora óta foglalkozik zenével. Elsõ hangszere a trombita volt, két év után bekerült a Csongrád Városi Fúvószenekarba. Az együttessel több országban is vendégszerepeltek, így Németországban, Olaszországban, Finnországban…

DJ_Carloss.jpg– Mivel késõn kezdtem a zenélést, így csak hobbi maradt, pedig hivatásszerûen szerettem volna vele foglalkozni, – mondja a fiatalember.
– A fúvószenekari tapasztalatok hatására kezdtem el zongorán tanulni. Három éve alapítottunk egy lakodalmas zenekart, így járjuk a környéket, és családi rendezvényeken muzsikálunk. Egyszer jött egy telefonhívás, hogy hangtechnikában jártas szakértõt keresnek. Én jelentkeztem, elõször a hangtechnikát hoztuk össze Szegváron a Center sörözõben. Mivel diszkózásban is jártas vagyok, így kezdtük el ott a diszkó üzemeltetését. A diszkós kezdet a Pollák Antal Szakközépiskolából ered, amikor táborokban voltunk. Székkutason másfél évig diszkóztam. Egy-két év kihagyás után most Szegváron aktívan mûködtetjük a Center diszkót.
Gyöngyi Norbert, azaz DJ. Carloss a zenei stílust illetõen a közönség igényéhez alkalmazkodik. Mai modern rádiós slágereket játszik, s kedvel mindenfajta zenét, az indulóktól a Rapp-ig. Mulatós zenéhez a diszkóban elõveszi billentyûs hangszerét, és élõ muzsikával színesíti a programot.                            
dömi –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.