A Pálmások Szövetsége adomány- és ajándék akciói

A Pálmások Szövetsége, folytatva immár hagyományosnak tekinthető jótékonysági adományozásait, ebben az évben is igyekszik segíteni a nemes célokat, ajándékokat adni gyermekintézményeknek a decemberi ünnepek alkalmával.

A Szentes-Csongrád Rotary Club november 28-i jótékonysági báljának támogatásával kezdték, mellyel a jövő nyári gyermeküdültetés megszervezésének költségeihez járultak hozzá. Mikulás napra a dr. Bugyi István Kórház Gyermekosztályának különböző eszközöket, a gyerekeknek gyümölcsöt, édességet vittek. Az általuk felkért Csipike és Barátai Produkció vidám műsorral igyekezett mosolyt csalogatni a gyerekek, hozzátartozóik és az osztály dolgozóinak arcára, sikerrel.

A Gyermekek Átmeneti Otthonában, a Munkácsy utcában is tartottak egy kis vidám Mikulás napi műsort, ugyancsak a Csipike és Barátai Produkció közreműködésével. A pálmások itt mesekönyvekkel, színes ceruzákkal, mindenfajta játékokkal és egy nagy láda mosolygós pirosalmával ajándékozták meg a gyerekeket. Családjaik, ismerőseik köréből gyűjtötték össze ezeket és igyekeztek vele örömet szerezni a gyerekeknek. Amint a képeken látható, ez sikerült. Nagy buzgalommal és lelkesedéssel választott magának ki-ki ajándékot.

A Kertvárosi, Köztársaság úti, Óvoda Karácsony előtt a kérésnek megfelelő eszközöket kap a pálmásoktól.
A Városi Bölcsődében pedig játékkocka készleteket tesznek a pálmások a picik karácsonyfája alá.
Az ajándékozások a Pálmások Szövetsége tagjainak személyes adományai.    

* * *

A Szentes-Csongrád Rotary Club JÓTÉKONYSÁGI CÉLÚ INFORMÁCIÓS ÉS KARÁCSONYI FORRALTBOR  AKCIÓT tart december 18-án, pénteken 14 – 17 óra, 19-én, szombaton 9 – 12 óra, 20-án, vasárnap 9 – 12 óra között SZENTESEN a Nagy Ferenc sétáló utcában, dr. Csíky László – a klub rotarysta tagja szobránál, a TÁNCOLÓ SZÉKELY szobornál. 
 
CSONGRÁDON a Főutcán a Feketevár parkolójában.
A forraltbor, forró tea és sütemények osztása mellett a rotary mozgalomról, annak jótékonysági szerepvállalásáról és a Szentes-Csongrád Rotary Clubról is adnak tájékoztatást.
 
A kapott adományokból rászoruló gyerekek nyári táborozását fogják segíteni.
Horváth István
Pálmások Szövetsége elnöke
06-30/9353845

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.