Ismét egy gesztus a szebb ünnepért

Ollai Istvánné Esztike az idén is felvállalta a szentesi szegény sorban élõ gyermekek karácsonyi megajándékozását. A hagyományos gálamûsornak a Móricz Zsigmond Mûvelõdési Ház ad otthont november 21-én 16 órától.

Az akció fõvédnöke Szirbik Imre polgármester, Zsohár Árpád, a Pendola Kft. ügyvezetõje, valamint Andrea von Finckenstein, a CO-VER Energy Holding mened-zsere. A gálamûsorban tizenegy mûsorszámot láthat a közönség, így a Nagymágocsi Kastélyotthon zenekarát, ifj. Ternai József tangóharmonikást, a Rozmaring Népdalkört, bemutatkoznak a dr. Sípos Ferenc Parkerdõ Otthon lakói és dolgozói is. A “Jövõnkért” Alapfokú Mûvészeti Iskola tánccsoportjai is fellépnek, és idén is szép szavalattal készül Szalay Róbert tanuló. Nagymá-gocsról eljön a népdalkör Dóczi Jusztina vezetésével, s õket a Napraforgó citerazenekar is elkíséri. Táncolnak a Gondozási Központ dolgozói is. 
Belépõdíj idén sincs, ám a pénzadományokból a rászoruló családok tartós élelmiszercsomagokat kapnak december 12-én. Aki teheti, vegyen részt a rendezvényen, és lehetõségeihez mérten adományával segítse azt, hiszen a legnagyobb öröm adni.
Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.