Egészséget ajándékba!

A szenteNyertesek.jpgsi Bolt az Egészséghez üzlet az ünnepek alkalmából kedves játékra hívta vásárlóit. Az elmúlt hetekben tombolát vásárolhattak, amelynek december 23-án volt a sorsolása a lapunk adta nyilvánosság keretei között.

A játékban több mint száz szelvény vett részt és harminc nyeremény talált (ill. talál az ünnepeket követően) gazdára. Az akció érdekessége, hogy a bolt tulajdonosa, Ötvös Mihályné Évi a tombolabevétel többszörösét helyezte el a csomagokban, s minden egyes nyeremény az egészség megőrzéséről szólt. A fődíjak között van pl. 15 ezer forint értékű gyümölcskávé-főző, és hozzá különféle gyümölcskávék: még várja boldog tulajdonosát. De gazdára talál majd egy fantasztikus fürdőutalvány is.

Bolt_az_egészséghez.jpgA tombolák tulajdonosai az üzletben találják a nyertesek listáját, s természetesen, ha számukra is kedvezett a szerencse, a meglepetés sem marad el. Az üzlet tulajdonosa és munkatársai az ünnep hátalévő részére örömet, boldogságot kívánnak. Az elkövetkező esztendőben pedig a sikerek mellé jó egészséget Mindenkinek! Már most örömmel tudatjuk, hogy az Ady Endre és az Arany János utcák kereszteződésében hamarosan megnyílik az üzlet kistestvére, ahol kizárólag bio-zöldségeket és gyümölcsöket lehet majd vásárolni.

Ajándéktenger_sorsolás_előtt.jpg

Ötvösné_Évi_üzlete.jpg

Egészség_a_polcokon.jpg

Nyertesek.jpg

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.