Pályázatírók jutalmazása

Pluszt_adtak_a_mindennapokhoz.jpgSzentes oktatási és egyéb intézményei, valamint a polgármesteri hivatal ebben az évben 182 pályázatot nyújtottak be a különböző pályázatkiírókhoz. A mai napon Szirbik Imre polgármester a pályázatírók munkáját jutalmazással köszönte meg.  

A város óvodáinak, általános és középiskoláinak munkatársai napi munkájuk mellett, elhivatottságból igyekeznek az intézményük működéséhez plusz forrásokat szerezni, – hangsúlyozta a polgármester a ma délutáni városházi ünnepségen. De ugyanez igaz, ha a város kulturális és sportéletét működtető létesítményeket vesszük sorba. Szirbik Imre arról is szólt, hogy a munka ugyan nem volt mindig konfliktusmentes, de a közös gondolkodás, az együttműködés képessége meghozta az eredményt.

A_polgármester_köszönete.jpg

A legnagyobb összegre a Szentes Kistérségi Többcélú Társulás tett szert, hiszen egyetlen pályázatával több mint 24 millió forintot hozott a térség számára. A legtöbb pályázatot, tizenhármat a Boros Sámuel Szakközépiskola és Szakiskola nyújtotta be a különböző kiírókhoz, hét nyertes pályázatával közel 900 ezer forintot szerzett céljaihoz.
A szentesi önkormányzat és intézményei 2005-ben 2,8 milliárd forintos igényből 741,5 millió forintot realizáltak. Megérdemelték tehát a pályázatírók a jutalmat.

Palyazatiro_munkatarsak.jpg

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.