November 15-én avatják – Fedett műjégpálya Szentesen

A téli sportok új fejezete veszi kezdetét, mivel fedett mûjégpályával gazdagodik városunk, nem kevesek nagy örömére. A Szentesi Frigó Kft. 110 millió forintos beruházásban valósítja meg a cég területén a 600 négyzetméteres fedett mûjégpályát, amely a Szarvasi út 3. alatt a (MOL kút mellett) fogadja majd a látogatóit.

Ifj. Magyar József, a cég ügyvezetõje mindent megtesz annak érdekében, hogy biztonságos körülmények között tudjanak korcsolyázni, akár jégkorongozni, mûkorcsolyázni is a fiatalok és idõsebbek, mivel erre is alkalmas lesz a jégpálya. Harminc férõhelyes ingyenes parkolót alakítottak ki. Akadálymentesített szociális létesítmények, öltözõk, mosdók, tusolók tartoznak a létesítményhez. Kiemelt figyelmet fordítanak az egészséges életmódra, de a jégbárban tejes turmixok, friss saláták és más finomságok mellett azért zsíros kenyér is kapható lesz. Korcsolya bérlésre is lehetõség nyílik, így nem feltétlenül kell vásárolni.
A szentesi Frigó Kft. kedvezményes bérleti díjat ajánlott a város önkormányzatának, hogy a délelõtti órákban az általános iskolások számára nyújtson a pálya sportolási lehetõséget, amely november 15-tõl február végéig fog üzemelni, és ahová mindenkit, a környezõ települések lakóit is várják. 
Dömsödi Mihály

Egy hozzászólás “November 15-én avatják – Fedett műjégpálya Szentesen” bejegyzésre

  1. Tamás Kata:

    További részleteket talál a szentesi jégpálya szolgáltatásairól a http://www.szentesjegpalya.hu internetes oldalon.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.