Testületi ülés

A szentesi képviselõ-testület soron következõ ülését december 16-án tartja a városháza dísztermében.

14 órától a 2006. évi költségvetés átmeneti rendeletként megalkotása, a településfejlesztési koncepció, valamint a jelen évi költségvetés módosítása lesz tárgyalás tárgya. További rendeletek módosítása is felmerül. Ekkor hirdetik ki továbbá az “Együtt, egymásért!” üzlet és kirakatrendezõ verseny eredményét.

Egy hozzászólás “Testületi ülés” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Döntöttek a képviselők a szemétszállítás új díjtételeiről, ami azt jelenti, hogy jövőre 4%-kal fizetünk többet ezen szolgáltatásért. Megszavazták azonban, hogy a hetven év felettieket nem terheli a fizetési kötelezettség. Természetesen tőlük is elszállítja a “városellátó” a háztartási hulladékot, ám a díjtételüket a szociális alapból fedezik.
    Nem adják vállalkozásba a kéményseprést. Átlagosan 1,7%-os díjnövekmény mellett a feladatot továbbra is a Szentes Városi Szolgáltató Kft. munkatársaiként végzik a kéményseprők.
    Pályázatot nyújtottak be a Terney Béla Középiskolai Kollégium szálláshelyeinek fejlesztésére. 30%-os önrész mellett 10 milliós összegre pályáznak. Amennyiben a pályázaton nyernek, elsősorban a szociális helyiségeket szeretnék rendbehozni.
    Tavasszal tehet pontot a kormányzat az idősek otthona megépítéséhez szükséges célelőirányzatra. A közel 162 milliós önrészt a város 2008-ig, a beruházás végéig három részletben biztosítaná. Az elnyert támogatás közel 1 milliárd forint.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.