Borok, pálinkák versengenek – Szavazzon ön is!

A Gladiátor Rendezvényiroda idén újra megrendezi a Szentesi Bor- és Pálinka Ünnepet, amelyet 2007-ben hívtak életre elõször, a vártnál is nagyobb sikerrel. A siker egyik kulcsa lehetett, hogy a rendezvényt egy ponton találkoztatták a Szentesi Önkormányzat által szervezett Térfesztivállal, amely már VI. alkalommal vonzza idén a látogatókat.
(http://www.youtube.com/watch?v=8RgAFFY6GL0&feature=related)

A pénteki nyitó napon egy látványos felvonulással, és azt követõen pedig borlovag rendi avató ünnepséggel kezdõdik majd a program. A borlovagok színes talárjaikban komoly vonzerõt kölcsönöznek a rendezvénynek, sõt idén még a bokrosi és környékbeli borászatok ingyenes kóstoltatása is biztosan elnyeri mindenki tetszését, – említi Bertók Róbert fõszervezõ. 
A látványos avatóünnepséget követõen már kezdõdik is a jó kedvre hangolás, hiszen bordalok és vidám operettek hallgatása mellett lehet megkezdeni az elsõ utunkba esõ borászat borainak a kóstolását. Természetesen az idén is több borvidék boraiból ízlelhetünk majd, a Villány, Bala-tonmelléke, Tokaj, Eger, Kunság, Szekszárd és természetesen a szomszéd Csongrád-Bokros borászainak remekmûveibõl, kedvenceibõl sõt, idén minden látogató ízlése és borszeretete fontos lesz a borászoknak, hiszen most elõször megválasztásra kerül a rendezvény legjobb fehér, vörös és rozé bora is.
Ebben az évben is lesz kulturális része a rendezvénynek, borral és pálinkával kapcsolatos elõadásokra hívják és várják a kora délutáni órákban a közönséget. A tavalyi évi borcímke kiállítás is sok látogatót vonzott.
A pálinkák sem fognak háttérbe szorulni a borok mellett – ígéri a szervezõ, hiszen képviselteti magát a Szicsek, a Panyolai és az Agárdi pálinka is. Mindemellett a Tokaj Kereskedõház Zrt. aszútörköly pálinkáját is megkóstolhatjuk majd. Legkevesebb 20-30 ízû és típusú pálinka segít majd mindenkinek, hogy a borokhoz hasonlóan, ebbõl is kiválassza a számára legkedvesebbet. Ezeket, a közönség által legjobbnak ítélt borokat és pálinkákat készítõ mesterek és pincészetek, meglepetés ajándékokra is számíthatnak a szervezõség, és Szentes városa részérõl.
Mivel a jó ital és étel mellé jó zene is dukál, ezért mind a három napon több zenei stílusból csemegézhetnek a látogatók. (Itt a plakátokon, mely kinagyítható!)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.