A Brillir Kft. új húsrészlege a Jókai utcában – A folytonos bővülés a cél

Augusztus 11-én reggel örvendetes változás vette kezdetét a felsõpárti városrészben. A lakók  számára hiánypótló fejlesztés valósult meg az eSzeM Trade Bt. Jókai utcai Reál ABC áruházában, ugyanis itt nyitott újabb húsboltot a Brillir Kft. A derekegyházi vágóhíd folyamatos feltöltés mellett ezekben a napokban szondázza, hogy a helyi vásárlók igényeinek miként tud a jövõben a leginkább megfelelni.

– Az eSzeM Trade Bt-tõl béreljük a Jókai utcai Reál ABC húsrészlegét. Megegyezésünk szerint egyes termékcsoportokat, mint kolbászt, hurkát, a füstölt és darabolt áruk teljes kínálatát, valamint sertés tõkehúst, belsõségeket, bõrös malachúst lehet itt vásárolni, illetve ezekre elõrendelést is felveszünk, – magyarázza Pádár Zoltán, a húsfeldolgozó üzemvezetõje, aki arról is tájékoztat, hogy a  Brillir Kft. derekegyházi vágóhídján készült további termékek, mint pl. a szalámik, májasok, disznósajt, töpörtõ, stb. az eSzeM Trade Bt. forgalmazásában ugyanitt, a szomszédos pultnál kaphatóak.
Határozatlan idõre szól ez az együttmûködés? – kérdezzük.
– Igen. Most a legfontosabb, hogy a vevõk megszokják: minden nap friss húsáru várja õket ebben az ABC-ben. Ugyanazokkal az árakkal és akciós kínálattal találkozhatnak, mint amit már az ismert Rákóczi utcai, vagy a mindszenti, ill. a Vörös János által üzemeltetett húsboltban  megszokhattak, vagy a jövõben is megtalálhatnak. 

A húsrészleg reggel 7 órától jelenleg 16 óráig tart nyitva. Azonban az ABC nyitva tartásához, valamint a vásárlói szokásokhoz alkalmazkodva tervezik a nyitva tartást egy órával megtoldani.
Kérem, mutassa be a munkatársakat?
– Az elõrehaladás jegyében a boltok számának növekedésével a létszám is nõtt. Négyesi Ferenc (képen balról) és Szabó Lajos (jobbról) szolgálja ki nap mint nap a vásárlókat. Bízunk benne, hogy meg lesznek a munkájukkal elégedve.
Kép és szöveg: D. T.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.