Folytatódik a Kurca Fesztivál

A Kurca Fesztivál júliusi programjai közül ezúttal három előzetesét adjuk közre. Az előadások az Ifjúsági ház mögötti színpadon láthatók a bérletesek számára, ill. ha a nézőszám engedi, jegyet a Koszta József Múzeumban lehet vásárolni 4900 forintos áron.
Július 12-én 20.00 órától felnőttek számára a Legjobb barátnők produkció azonos címmel mutatja be műsorát. A Varsányi Anna darabjában szereplő barátnőket Büky Beáta és Papp Gabriella alakítják. A történet érdekességét adja, hogyan támogatják egymást a barátnők, és vajon mennyire őszinték egymással. Fordulatos, villódzóan szellemes szöveg, drámai helyzetekkel, ami a néző elé tárulva méltán kínál maradandó élményt.


A gyermek és ifjúsági előadások sorában július 19-én Grimm: Az ördög három aranyhajszála c. mesefeldolgozása kerül színre a Görbe Tükör Társulat előadásában. 18.00 órakor kezdődik, ahogy a másnapi Maugli, a dzsungel fia című bemutató is. A társultról pár mondat: alapítója az a Kovács Róbert, akit a közönség a Kölyökidő c. műsorból ismert meg. Mára hivatásszerűen űzi a színészetet, sőt művésztársaival igen kreatívan veszik az akadályokat, szívesen szerepelnek egyre többen együtt közös produkciókban. A kiválasztott darabokat, a szépséget és igényességet zenei betétekkel színesítve nyújtják át közönségüknek. – te –

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42237 online lapszámunk 1. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.