Adomány a szentesi mentősöknek

1 millió 200 ezer forint értékben adott át eszköztámogatást június 5-én a Szentesi Mentőállomás munkatársainak Mészáros Zoltán a HUNOR COOP ZRt. vezérigazgatója és Bozó Zoltán a MetALCOM Zrt. tulajdonosa. A fontos használati tárgyak beszerzésében partner volt továbbá a Délalföldi Kertészek Szövetkezete elnök ügyvezetője, Nagypéter Sándor is.

Az ünnepi pillanatokban Mészáros Zoltán azt mondta, fontos, hogy a vásárlói, a város lakossága egészségéért jó szolgálatot tegyenek. Ebben a szellemben adták át Bozó Zoltánnal 3 millió forint értékű adományukat a Magyarországi Légimentésért Alapítványnak május 29-én. Ezúttal hármas összefogással, társadalmi felelősségvállalással több tartós komfortnövelő fogyasztási cikkből álló csomagot hoztak a helyi Mentőállomás dolgozóinak. Az eszközvásárlást egy adománylevélen jelenítették meg az adományozók, és az adományozás tényét, mint örömhírt osztották meg mindnyájunkkal. – A jövőben is itt leszünk, és amiben tudunk, segítünk – tette hozzá.

-Az Országos Mentőszolgálat a korszerű és hatékony mentés feltételeit mind eszközökben, mind járműparkban, biztosítja. Nem mindegy azonban, hogy mennyire komfortos körülmények között töltik a munkaidejüket, és mennyire tudnak hatékonyan a helyszínen beavatkozni a munkatársaink. Ezeket a körülményeket szeretnénk az adományokból fejleszteni – mondta Hangai József az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa, aki Túri Mihállyal az Országos Mentőszolgálat Dél-Alföldi Regionális Mentőszervezet mentőtisztjével együtt részt vett az ünnepségen. Az adományozott tárgyak között volt kompresszor, mosógép, de irodai és konyhai kisbútorok is.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.