A természet, ahogy én látom!

Az ÖKOSZENTES közösség és Szentes Város Önkormányzata „A természet, ahogy én látom!” címmel hirdetett rajzpályázatot, amelyre 75 pályamunka érkezett. A kiállítással egybekötött eredményhirdetésre április 22-én került sor.


A díjazottak a szentesi Palincs Játszóház utalványait kapták, és válthatják be folyamatosan a helyszínen.
A díjazott pályamunkákat a Polgármesteri Hivatalban láthatják majd folyamatosan az ügyfelek és az érdeklődők.
Az eredmények a következők: Óvodás korcsoportban megosztott harmadik helyen végzett: Erdei Dávid a Mátéffy Ferenc utcai Óvodából, Csányi Szilárd a Szent Anna utcai Óvodából, Szabó Zselyke a Szent Anna utcai Óvodából és Labádi Lenke a Szent Erzsébet Óvodából. A megosztott második helyet kapta Borbás Borostyán Margit a Szent Erzsébet Óvodából és Hegyi Milán a Klauzál utcai Nyolcszínvirág Óvodából. Első helyezést ért el Szabics Petra a Mátéffy Ferenc utcai Óvoda és Borbás Boróka a Szent Erzsébet Óvoda óvodása.


Az általános iskola alsó tagozatos pályázói közül a megosztott harmadik helyen végzett: Palásti Lotti a csongrádi Grotta Alapfokú Művészeti Iskola, Dávid Viktória a Fábiánsebestyéni Arany János Általános Iskola és AMI, valamint Szabó Lotti a szentesi Koszta József Általános Iskola tanulója. Másodikként végzett Varga Zalán a Koszta József Általános Iskola és Faur Ketrin a Klauzál Gábor Általános Iskola tanulója. Az első helyezettek: Lakatos Jázmin a szegvári Forray Máté Általános Iskola és Ami, Ambrus Szófia a Koszta József Általános Iskola tanulója.
A felső tagozatos tanulók versenyében harmadik helyen végzett Fekete Lara a Koszta József Általános Iskola, második lett Gránicz Linett Kamilla a Horváth Mihály Gimnázium, míg az első helyen Szatmári Zille a szegvári Forray Máté Általános Iskola és AMI tanulója nyújtott kiemelkedő teljesítményt.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42235 online lapszámunk 2. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.