Kérdőíves felmérés!

Szentes Város Önkormányzata 2024-ben pályázatot nyújtott be „Együtt Szentesért: Fenntartható fejlődés a közösségünkért” címmel a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz, TOP-Plusz-3.2.1-23 számú felhívására. A projekthez kapcsolódóan – számos egyéb feladat mellett – közösségfejlesztési tevékenység is megvalósul, melynek előkészítése elkezdődött.

A közösségfejlesztési tevékenységek lebonyolítása csak akkor lehet sikeres, ha abban a szentesiek aktívan és nagy számban vesznek részt. A lakosság bevonásának egyik fontos eszköze jelen kérdőív, melynek elsődleges célja a helyben élők igényeinek, elképzeléseinek és elvárásainak feltérképezése, megismerése. Jelen kérdőívre adott válaszok az ún. helyi cselekvési terv szakmai tartalmának kialakításában nyújtanak segítséget. Emellett a 22 kérdést tartalmazó kérdőív kitöltésével megszólított lakosok reményeink szerint kezdeményező módon közreműködnek a közösségfejlesztési tevékenységek lebonyolításában is.

A kérdőív kitöltése csupán 5-10 percet vesz igénybe, kérjük segítse munkánkat a kérdések megválaszolásával, továbbá azzal, hogy szentesi munkatársait, ismerőseit, rokonait, barátait is kéri a kérdőív kitöltésére
A kérdőív a Facebook Szentes Város oldalán és más közösségi csoportokban érhető el, valamint az alábbi linkre kattintva:
A kérdőív ide kattintva érhető el

A kérdőív kitöltésére 2024. április 25. napig van lehetőség. 

Ezt követően a kérdőív eredményeinek ismertetése és az ezekre épülő cselekvési terv lesz a téma a közösségi beszélgetésen, amely 2024. április 30-án 16.30 órakor lesz a Szentes, Szecessziós Házban. 
Köszönjük együttműködését! Várjuk szeretettel és tisztelettel a közösségi beszélgetésre!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.