Picit megkésett nőnap, de csodás…

A Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete Szentesi tagcsoportja nőnapi ünnepséget rendezett a Petőfi Cafe-ban március 20-án. Az ünnepségre a mintegy 150 fős tagság fele látogatott el, s láthatóan nagyon jól érezték magukat.

A hölgyeket, s a szerényebb számban résztvevő urakat a Mosolygósabb Régióért Egyesület tagjai, Török Károlyné Tünde szép tavaszi versekkel, míg Dömsödi Teréz dalokkal köszöntötte. Az ünnepségen részt vett Szabó Zoltán Ferenc polgármester, aki kiemelte, fontos, hogy az év minden napján elismerjük a nők munkáját a munkahelyeken, de a családban is. A leglényegesebb dolog, hogy tiszteljük és megbecsüljük egymást, és szeressük azt, amit éppen csinálunk. Majd kitért arra, jó hogy vannak ilyen közösségeink, ahol jól érzik magukat fiatalabbak, idősebbek, s lehetőségünk van az utcán is üdvözölve egymást, egy kicsit megállni, beszélgetni.

Lehoczki Józsefné Margó csoporttitkár ezután bemutatta a csoport új tagjait, majd felhívta a jelenlévők figyelmét a következő közös programokra. A szegedi Árendás Kft-nek köszönhetően a hölgyek szálás és kis cserepes virágot kaphattak, Szentes Város Önkormányzata pedig egy-egy tábla szentesi tejcsokoládéval örvendeztette meg az ünnepelteket.

Kép és szöveg: te

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.