Kiséri Állatorvosi Rendelő – Megbízhatóság a méce

Az InterVet cég szavatosságot vállal a termékeire. Ha a vakcinájától netán elpusztulna a kutya, a cég kártérítést ad a gazdájának. A gyógyszergyártó cégek közül kevesen vállalnak be ilyen garanciákat. Mit is jelent ez a Kiséri Állatorvosi Rendelõ szempontjából?

Dr. Czabarka János állatorvos tapasztalatai szerint a cég készítményeivel még semmilyen probléma sem volt. A rendelõ számára a garancia vállalás egy magasabb minõséget, nagyobb megbízhatóságot igazol viszsza. Több cég vakcináját használják, de kizárólag olyanokat, amelyek megbízhatóak.
– Pl. az emberi leukémia ellen nincs használatban vakcina, a macskáknál viszont használunk a leukémia megelõzésére oltóanyagot. Mivel ez egy vírus keltette megbetegedés, ennek megfelelõ az oltóanyag is.
A Kiséri Állatorvosi Rendelõ állatorvosa azért is szeret itt dolgozni, mert  minden rendelés egyben találkozási pont is. A folyamatosan fejlõdõ, hamarosan általános állatorvosi és külön szemsebészeti részlegre szakosodó cég az ország szinte minden tájáról, sõt gyakran határon túlról is fogad pácienseket. A probléma ugyan mindig közös, mert mindenkinek az az érdeke, hogy a kisállat meggyó-gyuljon, és nagyon sokáig lelje örömét benne a gazdája. Ezért nincs helye náluk bizonytalanságnak, nem lehet hibázni, és elengedhetetlen, hogy a legjobb készítmények álljanak a stáb rendelkezésére.
Kép és szöveg:
– dt. – (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.