Közlekedni idős korban is kell – Vetélkedve tanultak a szépkorúak

Szentes Város Gondozási Központja immár hatodik éve rendezett kistérségi közlekedési vetélkedőt a szépkorúak számára. A program Szentes helyi esélyegyenlőségi programjának fontos eleme.

Ezúttal is közreműködtek a TUTI Autós-, és Motoros iskola munkatársai, valamint Pengő Erzsébet rendőr százados asszony, a Szentesi Rendőrkapitányság munkatársa. A rendezvényen részt vett Agócs Lászlóné, a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke és Vidovicsné Molnár Zsuzsanna esélyegyenlőségi, civil és kulturális referens. A résztvevőket Szabó Zoltán Ferenc polgármester köszöntötte, aki megnyitotta a rendezvényt, amelynek ezúttal is a Szentesi Művelődési és Ifjúsági Ház adott otthont.

A színes képes tesztből, amely megjelenésében és illusztráltságában igazodott a vetélkedő csapatok adottságaihoz, és az interaktív előadások során nyújtott csapat teljesítmények alapján a szervezők helyezési sorrendet is megállapítottak. A résztvevő 5 fős csapatok Szentes Város Gondozási Központja klubjaiból, szentesi civil szervezetektől, a Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthonból és a környező településekről, Nagymágocs, Derekegyház és Gádoros községekből érkeztek.

A rendkívül jó hangulatú, az alapvető közlekedési ismereteket felelevenítő játékos vetélkedő harmadik helyezését a Mozgáskorlátozottak Szentesi Csoportja Moped show csapata szerezte meg. A második helyen Szentes Város Gondozási Központja 3. sz. klubja Óvatos bringások csapata végzett, míg az első helyre a nagymágocsi Robogó Mamiknak sikerült „berobogni”.

Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.