A II. Lepényváró Fesztivál programja

Ismét elmúlt egy év. A tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva szeretnénk elérni, hogy a kezdeményezésünkbõl hagyomány váljék.
http://www.youtube.com/watch?v=mvVxdXs0930

Most, hogy a kettes számot írhatjuk a Lepényváró Fesztivál neve elé, arra biztatjuk a szentesieket, a dónátiakat és természetesen minden környezõ falu lakóját, látogassanak el hozzánk, Lapistóra, és fogadják olyan szeretettel a programokat, ahogyan mi készítettük Önöknek.
Azt szeretnénk, hogy minden egykori lapistói, és azok is, akiknek ma ez a pici falu az otthonuk, érezzék: méltán büszkék, mert egy csodálatos helyhez tartoznak. A környék, az egykori Mátyás király-birtok a legjobb termõföldek, a történelem és néprajz “csinálás” része volt mindenkor, s most is ez történik. Nyilván másként részesei, de részesei lehetnek valamiféle maradandó örökségnek, amiért mindannyian, kötõdésünknél fogva, felelünk.

Várjuk jelentkezésüket – akkor is, ha vendégségbe jönnek – az itt található plakát szerinti programjainkra. A Gazda-Olimpiára például 18 éves kor fölött. Ígérjük, más, kicsit könynyebb lesz, mint tavaly. Hívjanak, ha kérdésük van, vagy kedves igaz történeteik az egykori tsz-es évekbõl. Találkozzunk július 25-én, és azzal kívánok minden  résztvevõnek nagyon kellemes szép napot, hogy a legjobb dolog, ami történhet velünk, az öröm, a mosoly amit egymásnak adunk. Ezt a napot mi adjuk ajándékba Önöknek, sok örömet és  mosolyt kívánunk hozzá.
Dömsödi Teréz
ötletgazda

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.