Egy kis nyári beharangozó – Szombaton strand és vakációnyitó programok

Az elkövetkező 1 évben használhatják fel a szentesi és térségi véradók Szentes Város Önkormányzata és a Szentesi Sport- és Üdülőközpont által felajánlott 5000 darab fürdőbelépőt, amelyeket Szabó Zoltán Ferenc polgármester május 30-án adott át a Magyar Vöröskereszt Szentesi szervezete számára. A fürdőbelépőket Zsótér Márta területi vezető vette át.  

A sajtótájékoztatón a továbbiakban Dr. Kerekes Valéria, az Üdülőközpont igazgatója és Urvári Sándor, a Szentesi Művelődési Központ igazgatója számolt be a közelgő rendezvényekről.

Dr. Kerekes Valéria elmondta, hogy június 10-én rendezik a vakációnyitó, strand évadnyitó rendezvényt, amely egész nap vidám szórakoztató feladványokkal, bemutatókkal és érdekességekkel várja a vendégeket a plakátokról olvasható programokkal. A folytatásként, este az ifjúsági ház színpadán Horváth Tamás koncertjével örvendeztetik meg a szentesieket.

Kiemelte továbbá, hogy ezen a nyáron a strandbelépők a csúszdahasználat díját is tartalmazzák. Június 10-én pedig a teljes program látogatható a belépőjegyekkel. További kiemelt programnapok lesznek még a nyár folyamán, ilyen július 8, de július közepén kerül sor a strandfesztivál megrendezésére is.

A Szentesi Művelődési Központ nyári programjairól ismét két turnusban műsorfüzetet jelentet meg, amelyeket a helyi szállásadók, turisztikai szolgáltatók kaptak és kapnak. Szerepel a műsorfüzetben, de a kihelyezett plakátokon is látható lesz a teljes nyári programkínálat. 4 mozi piknikkel, Szirtes Edina (Mókus) zene világnapi koncertjével, továbbá a nyári színház minden korosztály számára a különféle műfajokból ízelítőt adó műsoraival szolgál feltöltődéssel a közönség számára, hallhattuk Urvári Sándor igazgatótól, aki hozzátette, a színházi előadásokra jegyek a Szentes-házban megvásárolhatók.

Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.