Újabb két pályázaton nyert Szentes

Szentes Város Önkormányzata a Szentes Városi Szolgáltató Kft. közreműködésével két pályázatot nyújtott be az OTP Bank Helyi Gazdaságfejlesztési Pályázat 2022-23 „Fejlődő helyi gazdaság” és „Fenntartható közösség” kategóriában.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Szentes városa – egyedüliként mindkét kategóriában – sikeresen pályázott, aminek eredményeképpen „Fenntartható közösség” kategóriában bővülhet Szentes városának kerékpárút hálózata, ami a munkába járás feltételeit bővíti az újonnan létesülő ipari parki üzemhez. Ez a sikeres pályázat ennek a kerékpárútnak a tervezéséhez járul hozzá.

 A „Fejlődő helyi gazdaság” pályázati kiírásból termelő és visszasajtoló kútpár tervdokumentációjának elkészíttetése valósul meg a megújuló energia hasznosítás jegyében.  A beruházás kedvező hatással van a helyi vállalkozások és a lakosság számára is, hiszen a jelenlegi termál kutak elérték kapacitásuk határát.

Mindkét projektünk második helyezést ért el az OTP Bank és a TÖOSZ (Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége) képviselői által zsűrizett pályázatok közül, így 6-6 millió forinttal járul hozzá a tervezések elindításához.

A nyertes pályázatokat elismerő díjakat Szabó Zoltán Ferenc polgármester vette át az OTP Bank Nyrt. székházában, ünnepélyes keretek között.

Köszönjük a Szentes Városi Szolgáltató Kft. pályázati közreműködését, és tisztelettel köszönjük az OTP Bank által nyújtott lehetőséget!

Kép és szöveg: Hajós Viktória

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.