Tóth József Színház és Vigadó aktualitások – Változik a májusi bérletes előadás

A Tóth József Színház és Vigadó aktuális híreiről tartott sajtótájékoztatót április 19-én Seregi Zoltán igazgató és Szojka Cinthia művészeti vezető.

Az igazgató úr bejelentette, hogy a színház májusi programjában meghirdetett Rejtő Jenő bérletes előadás a koreográfus betegsége miatt nem készült el. Ezt a darabot őszre, a következő évadra kell halasztaniuk. Kárpótlásul azonban Eisemann Mihály: Egy csók és más semmi c. zenés vígjátékát tűzik műsorra Szentesen. A bérletes előadások május 18-19-20-án lesznek.

Bejelentette továbbá az igazgató úr azt is, hogy június 14-én az évadot a Békéscsabai Jókai Színház társulata fergeteges gálaműsorral zárja, amikor a színház művészei a legnépszerűbb operett és musical slágerekkel fogják szórakoztatni a közönséget.

Szojka Cinthia a szentesi színház művészeti vezetője elsődlegesen a májusi Szentesi Szalon újdonságokra hívta fel a figyelmet. Május 9-én a mindig mosolygós Berzsán Eszti író, illusztrátor lesz a vendég, aki, amellett, hogy novellákat ír és illusztrál, ezúttal önálló kiállítás formájában is bemutatkozik a szentesieknek. (Csak ráhangolásként egy képe, fantasztikus. Ezt az élményt nem szabad kihagyni – szerk.)

A Szentesi Szalonok másik ajánlata Toldi Zsuzsanna (Kispál Ferencné) meseíró bemutatkozása lesz május 12-én – hallhattuk. Szojka Cinthia elmondta továbbá, hogy a Békéscsabai Jókai Színház társulata két fellépést vállalt a Szentes Városnapok hó végi programsorozatában, április 30-án 15.00 órakor a Kossuth téren musical, operett összeállítással várják a közönséget. Május 1-én 10.00 órakor pedig a gyermekeknek kedveskednek a Széchenyi ligeti színpadon egy kedves zenés összeállítással.

Torday Henrietta Józsa Gábor egyik festményével érkezett a sajtótájékoztatóra. Az önkormányzat média és marketing referense bejelentette, hogy a festmény licitre van bocsátva. Az alkotó a kép bevételét a HEROSZ Állatmenhely javára ajánlotta fel. A licitálás 10000 Ft kikiáltási árral indult és a színház Facebook oldalán keresztül él két héten keresztül, május 4-én 10.00 óráig. https://www.facebook.com/tothjozsefszinhazesvigado

Kép és szöveg Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.