A batáta, ahogy nem ismerjük…

… legalábbis eddig nem ismertük! Ám egy ásotthalmi vállalkozás a batáta, vagyis édesburgonya hazájában, rávilágít, hogy ezt az egészséges növényt hányféle módon fel lehet használni.

A Pipa’s manufaktúra felismerte azt a természetes piaci igényt, hogy a snackok és chipsek mindenki által szeretett és közkedvelt ízvilágát egészséges terméket hozva létre, meg lehet ismételni. A sárgarépa snackek természetes ízei mellett a batáta snackek hagyományos fűszerezése olyan egyedülálló termékek megszületéséhez vezetett, amelyek megnyugvással kerülhetnek a családok asztalára a vendégvárás, kikapcsolódás perceihez. Finom, ugyanakkor értékes táplálékul szolgálnak a mindennapokban épp úgy, mint kivételes alkalmakra. Rendkívül előnyös, hogy a termékek aszalással készülnek.

 A tetszetős csomagolású újdonságokat a Bolt az Egészséghez Bioboltban (Szentes, Rákóczi Ferenc u. 12.) lehet megvásárolni. A kedves vásárlók figyelmébe ajánljuk ugyanakkor a batáta és csicsóka lisztjét is, amelyek gazdag inulin és vitamin tartalommal teljesítik ki étkezésünket. Különös figyelemmel gondoltak a gyártók a cukorbetegekre, ezekkel a termékekkel.

A cég tíznél is többfajta újdonságával szolgálja az önök jóllétét, ismerkedjenek meg velük, kóstolják meg a kedvükre valókat. Váljék kedves egészségükre! x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.