Ahány ház, annyi szokás… – Ünnepi zsongásban a HUNOR COOP üzletei

A közelgő Húsvétra ki-ki a családi hagyományok, valamint a családi pénztárca nyújtotta lehetőségek alapján készül. A HUNOR COOP ZRt., a Coop magyar áruházlánc tagja idén is kiemelt figyelmet fordít a vásárlói igények mind szélesebb körű megismerésére és kiszolgálására. Csatordai Lajos kereskedelmi igazgató büszke arra, hogy 100%-ban magyar termékekkel járulnak hozzá vásárlóik ünnepi kiszolgálásához.

-A sonka állandó választékunk része, ám ilyenkor bőséges árukészlettel várjuk a Kedves Vásárlókat. Évről-évre az előző évi eladások alapján igyekszünk a választékunkat kialakítani. Az olcsóbbtól a drágábbig, a gyorspácolásútól a hagyományos érlelésű sonkáig igyekszünk minden ízvilágból és minden árkategóriából választékot biztosítani. Termékkörünk 100%-ban magyar. A legnagyobb gyártók, mint a Pick, a Kométa, a házias ízvilágból pl. a Nagykun-Hús. A Gulyás és Társa Kft. felgyői vágóhídjáról származó termékeinkre hívom fel a figyelmet. A nagyon népszerű Tószegi Szívsonka ugyancsak kapható üzleteinkben.

-Ezeknél a termékeknél van-e most akciós ár, mire számíthatunk?

-Akciókat minden termékkörből és árkategóriából indítunk ezekben a napokban. Online hirdetéseinkből, vagy a COOP és saját reklámújságunkból tudnak a részletekről tájékozódni a vásárlóink. Üzleteinkben a munkatársaink mindenkinek készséggel adnak felvilágosítást.

-Gombóc Artúr örömmel jöhet a COOP áruházakba?

-A Húsvét további termékei közül a tojás, amely most hatósági áras, a kezdeti ellátási gondok megoldásával folyamatosan kapható. A húsvéti kalács érdekessége, hogy a környékünkön élők inkább az édeset, míg a makói térségben élők pedig inkább a sós kalácsot kedvelik. A kalácsokat saját péküzemünk, a Zombor Cipó Kft. állíja elő, itt Szentesen a Rákóczi utcai telephelyén. A csoki nyuszi termékek is teljes választékkal állnak a vásárlóink rendelkezésére, még az elmúlt év ősz elején meg kellett rendelni őket. Jöhet tehát hozzánk Gombóc Artúr válogatni…

-A napokban láttam a Kála áruházban a húsvéti dekorációt. Versenyeznek most is az áruházak?

-Igen, idén is meghirdettük a dolgozóink körében az üzletek dekorációs versenyét. Minden bolt kap ehhez a kreatív feladathoz egy pénzügyi keretet. Ilyenkor az áruházi csapat a munka után együtt útnak indul, hogy az elképzeléseik szerinti kellékeket, díszeket begyűjtse. Mire elkészülnek, egy nagyon személyes, családias, kedves hangulatú üzlettel hangolják a vevőinket az ünnepekre. A területi boltcsoportvezetők a dekorációkról fényképeket készítenek és itt a központunkban a zsűri értékeli a munkájukat. Az 1-3 helyezett ezúttal is díjazásban részesül.

-Igazgató Úr! Köszönöm szépen a tájékoztatást. Örömteli készülődést kívánok Önöknek, és hasonlóképpen vásárlóiknak pénztárca kímélő megoldásokat.

-Köszönöm szépen, hogy mindezt elmondhattam. Ebben a reményben várjuk Kedves Vásárlóinkat!


Kép és szöveg: D.T.
Fotó: A Kertvárosi
111.Coop Szupermarketben jártunk.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.