Lapistói asszonyok átváltozása

A HSzC Zsoldos Ferenc Technikuma elsős és végzős kozmetikus-fodrász osztálya és szakoktatóik a Dancsó Erika Szépészeti Oktató Központban lapistói hölgyeket fogadtak egy kis szépítkezésre.
Elsőként mintegy félórás kozmetikai kezelés, bőrdiagnosztika, ultrahang, arcbőr-feltöltő pakolás és masszírozás következett. A résztvevő hölgyek minden korosztályt képviseltek, és elmondták, hogy többségük még nem vett részt soha hasonló kozmetikai kezelésen, ezért – különösen az idősebbek – érthető aggodalommal vállalták a „beavatkozást”. Miklós Mónika kozmetikus szakoktató irányításával a végzős tanulók a kisebbeket segítve, gyorsan eloszlatták a félelmeiket.


Ám hogyan is jött létre ez az alkalom? Agócs Lászlóné önkormányzati képviselő kezdeményezte a választókörzetébe tartozó hölgyek számára ezt a lehetőséget. Dancsó Erika mesterfodrász, az oktató központ egyik tulajdonosa pedig örömmel tette lehetővé tanulóik számára, hogy létrejöjjön a tartalmas szakmai program, amely nagyon jó hangulatban telt.
A fodrászati részlegen 6 végzős és 10 elsős tanuló ”kezei közé” kerültek a hölgyek. Hajmosás után, kinek-kinek hajvágás, szárítás, frizurakészítés következett. A tanulók kézmasszázzsal is megajándékozták vendégeiket. Csenki Szilvia és Bódi Tünde mesterfodrászok segítették őket a gördülékeny munkában.
A képviselő asszonytól megkérdeztem, lesz-e következő alkalom?

  • A külterületeken élő hölgytársaim nehezebben jutnak be a városba, hogy igénybe tudjanak venni például ilyen komplett szolgáltatásokat, amelyekben most részesülhettek. Nagyon köszönöm Dancsó Erikának és munkatársainak ezt a lehetőséget. Bízom benne, hogy lesz folytatás, hiszen akár Kajánújfaluban, akár a városhoz tartozó további területeken élők is megérdemelnek egy kis kényeztetést. Látom a lapistói hölgyeken a kedvező változásokat, amit elégedett mosolyuk is megerősít. A sminket is vállaló hölgyek pedig tényleg teljesen átváltoztak. Minden nőtársam megérdemelne minél több ilyen pillanatot.
  • dite –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.