Van egy nagyon-nagyon jó hírünk! – Városunkban az élet igazi íze

Ízelítő a termékekből.

A magyar őstönköly az alapanyaga azoknak a termékeknek, amelyek a Dr. Kalmár család jóvoltából juthatnak el a fogyasztókhoz. Szentesen a Bolt az Egészséghez Bioboltban is immár megvásárolható az igazi kenyérnekvaló, teljes kiőrlésű tönkölyliszt 5kg-os, a fehérliszt ugyancsak 5 kg-os kiszerelésben. Akik már sütöttek belőle kenyeret, péksüteményt, boldogan és elégedetten ízlelhették a természet adta különbséget, de szervezetük is jelezte a jóságát.


Kapható 1 kg-os tönkölybúza rétesliszt és 1kg-os búzadara is, továbbá olyan étrend-kiegészítő termékeket találunk a boltban Kalmáréktól, amelyek egyedi, teljes tisztaságú összetevőikkel segítik az emberi szervezet működésének harmonizációját. Vegyük ezeket is sorba:
Egy csöppnyi csomag az útra, uzsonnára, tízóraira. Bármikor, bárhol, ha megéhezünk, finom és egészséges harapnivaló a lapkenyér. Megkóstoltam, betárolok belőle egy keveset, hiszen könnyű, ízletes vacsora, s ha kell, remek útitárs.
Szívesen hívom fel a figyelmet a Dr. Kalmár féle fokhagyma tinktúrára. A fokhagyma feldolgozása során nyert allicin származék gyorsan stimulálja az emberi és állati test sejthártyáit, helyreállítva azok működési képességét. Segít a gyógyulásban, csökkenti a köhögést, védi a felső légutakat, az emésztőrendszert. Minden további hasznos és fontos információt megtudhat a termékről a Bioboltban (Szentes, Rákóczi Ferenc utca 12.).
A Dr. Kalmár féle tönköly csíraőrlemény alapja, ahogy a többi terméké is, a Magyar Génbankból származó tönkölybúza, amely a csernobili atomkatasztrófa következtében sem károsodott. Ez a kimutatott tény igazolja, hogy a nemzet által megőrzött gabona genetikailag nem változott a teremtés óta. A rábaközi tudók- gyógyítók a „gyógyszaladost” tönkölyből készítették. Amennyiben a táplálékainkban nincs elégséges és megfelelő minőségű enzim, testünk előállítja azt, ám annak ára van. Hamarabb elfáradunk és az életünk lényegesen rövidülhet, mert testünk enzim termelése véges – olvasom a szakmai tájékoztatóban. A készítmény vegyszer- és adalékmentes, mely tartalmazza az életfontosságú enzimeket, és biokatalizátorként működik a testünkben.
Remélem, eljön az idő hamarosan, amikor mindannyian a legtermészetazonosabb élelmiszereket fogyaszthatjuk, amikor beleharaphatunk a különbségekbe. Addig köszönet és hála a Kalmár termékekért, és minden magyar kutató-termelő fáradságos munkájáért, amelynek eredményeként gyógyító erővel bíró, természetes élelmiszert vehetünk magunkhoz.
Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42211 online lapszámunk 1. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.