Dancsó Erika mesterfodrász Szentes tiszteletbeli polgára lett – A L’Oréal ötödik nagykövete hazánkban

Dancsó Erika mesterfodrász, a nevét viselő szentesi fodrász szalon tulajdonosa a L’Oréal Páris nagyköveti csapatának tagja lett. A francia szépségipar piacvezető márkáját, országos szinten 5 nagykövet képviseli, közülük három fővárosi illetőségű – tudtuk meg azon a kis ünnepségen, ahol Szentes város polgármestere egy különleges oklevelet adott át Dancsó Erika számára.

Az oklevél a tisztelet, megbecsülés és szakmai elismerés megnyilvánulása, kifejezi a szegvári lakos Dancsó Erika, városunk hírnevének öregbítéséért tett folyamatos fáradozásait úgy is, mint szakmai oktató, továbbá különleges bemutatói révén városunk idegenforgalmi vonzereje növeléséért is dolgozó lokálpatrióta.

Január 19-én a Kossuth utcai szalonban Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Kiss Csaba István alpolgármester köszöntötte a fiatal fodrászmestert, aki meghatottan, a tőle jól ismert alázattal fogadta, hogy ezúttal „Szentes Város tiszteletbeli polgára” is lett.

-Egy mosolyból már tudok táplálkozni, tovább építkezni. Nagyon sokat köszönhetek Szentesnek, a szentesi vendégeimnek, barátaimnak, a családomnak és persze a kollégáknak. Hálásan köszönöm, hogy segítettek eljutni idáig, s hogy megkaphattam ezt az elismerő címet is. Akár merre megyek, hiszen megnő a szakmai utazásaim száma a jövőben, igyekszem Szentes hírnevét mindenkor öregbíteni. Ez is a céljaim közé tartozik ezután – mondta.

Erika a közelmúltban Ungváron egy közép-európai fodrász bemutató és verseny zsűritagja volt, hozzátette, hogy imád csapatban dolgozni. A nagyköveti teendőket abban is látja, hogy több színpadi munka lesz, amelyek a kollégák mind jobb szakmai felkészítését szolgálják.
– Az oktatói csapatnak 2012 óta vagyok tagja. Van, hogy több napot Budapesten töltök, de igazi töltekezést itt Szentesen, a vendégeim körében tudok megélni. Az új technikákat, ötleteket, amelyeket magammal hozok, a vendégeimen keresztül tudom megvalósítani.

Mit jelent a L’Oréal márka nagykövetének lenni? – kérdeztem.

-A napokban tartunk, mi öten, megbeszélést, és osztjuk el a feladatokat. Amikor új termék vagy styling termékcsalád érkezik az országba, akkor a nagykövetek feladat azokat megismertetni a szakmával. Már eddig is sok kollekciót készítettünk, én azt gondolom, hogy ezek száma nem fog nőni, azonban fontosnak tartom a vidéki jelenlét erősítését. Azt szeretném, hogy a kollégáimnak több segítséget, inspirációt tudjak adni, valamint az életutammal példát mutatni. A L’Oréal szellemiségét a bemutatóimon tökéletesen szeretném átadni. Függetlenül attól, hogy Szentes kisebb város, nem Budapest, a vendégek szeretnének ugyanolyan külsőt, nőiességet, sikkességet, átélni a szépség teljességét. Szalonunkban nap, mint nap tízen dolgozunk a megelégedettségükért. Amikor csak tudok, továbbra is itt leszek.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.