Az ünnepek előtt is a HUNOR COOP a jó szomszéd!

Az élelmiszer kiskereskedelemben a forgalom szempontjából a legerősebb hónap a december, mondta Csatordai Lajos, a HUNOR COOP ZRt. kereskedelmi igazgatója. Az áruházakban található rendkívül gazdag választék is ezt támasztja alá, hiszen már november közepétől, a szezonális termékek megjelenésétől egészen a szilveszterre való készülődésig, a családi, baráti összejövetelek, közös főzések, ajándékozások kiszolgálására helyeződik a hangsúly.

-Erre koncentrálunk, dolgozóink felkészültek a vásárlási rohamra mind fizikailag, mind lelkileg. Nálunk sok éves hagyomány, hogy ünnepi díszbe öltöztetjük az üzleteinket és a központi irodaházat is. Évente kétszer, Karácsony és Húsvét előtt különösen nagy hangsúlyt helyezünk erre. Az alapdekorációt a dekorosunk készíti, majd dolgozóink, mintegy csapatépítő jelleggel, közösen ötletelve, ki-ki a saját képességei alapján veszik ki a részüket a munkából. A végeredmény – a közös alkotás örömén túl – vásárlóink ünnepi felkészüléséhez nyújt felemelő hangulatot.

-A Karácsonyi dekorációs verseny milyen díjazásért folyik az idén?

-A régióban található 38 áruházunk mindegyike részt vesz a dekorációs versenyben. Az első helyezett kollektíva közös vacsorameghívásnak tehet eleget, a második helyezett áruház dolgozói egy óriási tortát, a harmadik csapat pedig egy zsúrtortát kap ajándékba.

Átalakult-e a kedvezmények és akciók gyakorlata a jelenlegi gazdasági körülmények hatására?

-Az országos COOP hálózat, ahogy mi is, extra akciókkal csalogatja vásárlóinkat az üzleteinkbe. A részleteket a minden héten a postaládájukba érkező akciós újságból megismerhetik. Karácsonyra külön Hunor Magazin is készül. Látható üzleteinkben a HUNOR COOP saját plakátos akciója, (cikkünkhöz mellékelve – szerk.) igyekszünk, minden termékkategóriában extra terméket, extra áron kínálni. Folyamatban van a december elsejével indult akciónk is, melynek lényege, hogy az 5000 forint felett vásárlók, a blokkjaikat, nevükkel, címükkel ellátva, sorsolásra a gyűjtődobozokba helyezhetik. Boltonként egy-egy 8000 forint értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki. Tehát minden üzletben lesz nyertes Karácsony előtt. A két ünnep között vásárlók blokkja közül pedig kihúzzuk a fődíjat. Az idei nyeremény egy nagy értékű háztartási robotgép lesz – ismertette a kereskedelmi igazgató úr, és hozzátette:

-Az országos akcióban étkezési utalványokat lehet nyerni. A tájékoztató plakátokat erről a nyereményjátékról szintén megtalálják Vásárlóink az üzleteinkben.

Van-e további, egyedi ajánlatuk az idei Karácsonyra?

-Felhívom a kedves Vásárlóink figyelmét, hogy újdonságként étkezési vásárlási utalvány is beváltható az üzleteinkben, ami hasznos ajándék lehet a családon belül. Keressék tájékoztatónkat, kérjék a pénztárosaink segítségét ebben is. Figyelmükbe ajánlom továbbá törzsvásárlói rendszerünket, a klubkártyák tulajdonosai most is extra kedvezményekben részesülhetnek, plusz pontokat gyűjthetnek, egyes termékeket lényegesen olcsóbban tudnak megvásárolni. A fiatalok körében egyre népszerűbb a COOP applikáció, amely, letöltve a telefonokra, ugyanúgy működik, mint a törzsvásárlói kártya, csak még több nyereményjátékban való részvételre, még több extra engedményre jogosítja tulajdonosát.

Várnak ettől az időszaktól annyi forgalmat, mint a korábbi évek hasonló időszakában volt?

-Optimisták vagyunk, igen. Én úgy látom, hogy igazán nehéz a jövő év lesz. Most arra készültünk fel, mind választékban, mind mennyiségi és minőségi áruk tekintetében, hogy legalább annyi elégedett és mosolygós vásárlót fogunk tudni az üzleteinkben kiszolgálni, mint a megelőző években. Én ebben a reményben köszönöm meg Vásárlóink egész éves bizalmát, és kívánok minden Kedves Vásárlónknak, a lap olvasóinak Áldott, békés Karácsonyt, reményeiket, terveiket valóra váltó 2023-as esztendőt.
Kép és szöveg: Dömsödi Teréz
Fotó: Izelítő a Kála Szupermarket díszítéséből.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42204 online lapszámunk 1. és 4. oldalán.


Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.