Aktív turizmus fotópályázat

Fotó archív, illusztráció dt.

Szentes Város Önkormányzata támogatásával a Szentesi Sportközpont és a Szentesi Sport- és Üdülőközpont amatőr fotósok részére fotópályázatot hirdet, melynek témája „SZENTES és KÖRNYÉKE AKTÍV TURIZMUSA”. A pályázat célja, hogy városunk és régiónk lakosai ,,objektívjén” keresztül is láttassuk és láthassuk Szentes és környéke aktív és passzív kikapcsolódási, pihenési lehetőségeit.
Kategóriák: 1. Aktívan a természetben – Olyan, az aktív kikapcsolódás témában készült fotókat várunk, melyek egyszerre láttatják a természetet és az ott valamilyen, első sorban sporttevékenységet végző embert vagy embereket. Csak egyértelműen beazonosítható, Szentes és kistérségében készült fotókat várunk, melyeken olyan tevékenységek szerepelnek, mint az evezés, kerékpározás, séta, futás, lovaglás, horgászat.

  1. Vízisportok – úszás, vízilabda, búvárkodás – az uszoda területén készült, edzés, mérkőzés vagy bármilyen sporteseményen készült fotók.
  2. Üdülőközpont – a Strand területén készült életképeket várnak.
  3. Tiszai Strand – életképeket, sportolási tevékenységről készült fényképek. (Felhasználó Szentes Város Önkormányzata).
    KIKNEK SZÓL A FELHÍVÁS:
    A felhívás amatőr és profi fotográfusok számára szól. A pályázat tematikailag kötött. A pályázat témájaként meghatározott koncepcióhoz/leíráshoz tartalmilag kapcsolódnia kell.
    RÉSZVÉTEL és JELENTKEZÉS:
    A pályázaton való részvétel díjmentes.
    A jelentkezés feltétele a regisztráció, a pályázó adatainak (az alkotó neve, születési év, lakcím, telefon) megadásával történik.
    A jelentkezés menete: A pályaműveket e-mail-ben pályaművenként, nem tömörített mappában kérjük eljuttatni a marketing@udulukozpont-szentes.hu és sportcsarnok@szentes.hu címre.
    A pályázati felhívás teljes szövege a következő linken található: https://www.udulokozpont-szentes.hu/aktiv-turizmus-fotopalyazati-felhivas.
    Eredményes pályázást kívánnak a szervezők!

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42198  online lapszámunk 4. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.