Mobil applikáció is segíti a kedvezményes vásárlást a HUNOR COOP áruházaiban – Fókuszban a helyi termékek

A COOP Magyarország legnagyobb nemzeti Élelmiszerlánca, a teljes élelmiszer-kiskereskedelmi struktúrát tekintve pedig a harmadik az országban. Alaptörekvés náluk, hogy a magyar áruk teljes kínálata ott legyen az üzleteikben. Így a magyar áruk részaránya 80% feletti a COOP áruházakban. Csatordai Lajost, a HUNOR COOP ZRt. kereskedelmi igazgatóját kérdeztem az aktualitásokról, a legfontosabb vásárlói tudnivalókról.

A HUNOR COOP ZRt. a vásárlói kedvezmények rendszerét megtartotta, vagy módosította az utóbbi időben?

-A hónap 4 hetében, továbbra is minden héten megújuló akciókkal várjuk a kedves vásárlókat. Több mint egy évtizedes hagyomány nálunk a plakátos akció, amely havonta kétszer váltakozó tartalommal van jelen az üzleteinkben. Mindig csütörtöki nappal indul, és 10 napon át tart az aktuális akció, amelyet ismertetünk az online felületeinken, de ott van üzleteink több pontján és a környékén, vagy pl. a Szuperinfó 3. oldalán, minden második pénteken. Az országos kedvezményekről szórólapjainkból szerezhetnek tudomást a vásárlóink – válaszolta, majd hozzátette:

-Elsősorban a magyar termékek, azon belül is a helyi szállítók termékeinek népszerűsítésére törekszünk, ilyenek pl. a cégcsoporthoz tartozó Zombor Cipó Kft. termékei. Vásárlóink figyelmébe ajánlom saját HUNOR COOP kenyerünket, de sül itt gyökérkenyér, paraszt cipó, vagy a legújabb, rozs-cika cipó, amelyek tartósítószer és adalékanyag-mentes, hagyományos technológiával készült pékáruk. Ám a csongrádi Gulyás féle hústermékeket, vagy a kunhegyesi Nagykun-Hús Kft. termékeit is jó szívvel tudom ajánlani.

Megérkezett a mobil kupon applikáció. Mit kell róla tudnunk?

-A COOP-klub és klubkártya által biztosított lehetőségek tovább bővültek. Minden hónapban a havi vásárlás után, a következő hónap első vásárlásakor a pénztári blokk kinyomtatását követően kapja meg a vásárló az adott hónapra a termékkuponokat, amelyek a törzsvásárlói kártyával érvényesíthetők. Továbbra is él az 500,- vagy 1000 Ft-os kupon. Vannak továbbá egyedi akcióink a COOP klub kártyával, amelyekkel hetente jutalmazzuk vásárlóink hűségét. Két hónapja indítottuk a mobil kupon applikációt, amely ingyenesen elérhető, automatikusan igénybe vehető. Amint az applikációt a vásárlónk letöltötte, automatikusan kap a vásárlásából 500 forint számlavégi kedvezményt.

Hogyan főzhetnek igazán hazai lecsót a fesztivál résztvevői?

-A Lecsófesztiválra szentesi és környékbeli paprikát, paradicsomot és makói vöröshagymát használunk fel. A környező húsbeszállítók segítségével is törekszünk arra, hogy valódi helyi lecsó készülhessen a bográcsokban. Szeptember 3-án a Kála áruházban speciális, a fesztiválra szóló akciók lesznek. Így vásárolhatják meg a nevező csapatok az ételeikhez szükséges további kiegészítőket. Évről-évre nagy sikere van ezért a vásárlási utalványnak, amelyet a nevező csapatok a nevezésükkel egy időben kapnak. Igazgató Úr! Köszönöm a tájékoztatást! Sok sikert kívánok az idei fesztiválhoz, és a térségi termékeket népszerűsítő akciókhoz.

-Igazgató Úr! Köszönöm a tájékoztatást! Sok sikert kívánok az idei fesztiválhoz, és a térségi termékeket népszerűsítő akciókhoz.

-Köszönöm én is, hogy tájékoztathattam az olvasókat. A fesztivál résztvevőinek jó szórakozást kívánok, vásárlóinknak pedig megköszönöm a hűségét, segítőkészségét, hogy minél kielégítőbb választékot és vásárlóbarát környezetet tudjunk részükre biztosítani. D. T.

Egy hozzászólás “Mobil applikáció is segíti a kedvezményes vásárlást a HUNOR COOP áruházaiban – Fókuszban a helyi termékek” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42198 online lapszámunk 1. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.