A harmadik Strand Fesztivál beharangozója – Sport, zene, szórakozás, másfél napon át

A képen balról: Bődi Tamás, Kis Balázs, Szabó Zoltán Ferenc és Geönczeöl Anett.

Az Üdülőközpontban, sajtótájékoztató keretében került sor az augusztus 19-20-ai Strand Fesztivál beharangozójára, amikor Szabó Zoltán Ferenc polgármester kiemelte, aug. 19-én sportos programok közül választhat a fürdőző közönség, majd 20-án, államalapításunk ünnepén a teljes nap folyamán a sport, a zene, a szórakozás, kikapcsolódás válik összehangolhatóvá, amelyre minden szentesit jó szívvel invitált.

Geönczeöl Anett marketing referens először a rendezvény támogatóinak mondott köszönetet, kiemelve Szentes Város Önkormányzatát, a Fülip Jimmy Falatozót és szegedi Pappas Autóházat. A sport bemutatók közül felhívta a figyelmet a kötélugró, a karate, a Nippon Zengo, valamint a birkózó sportág képviselőinek közreműködésére. De itt lesz a fesztiválon a Dalma Dance tánccsoport is. Augusztus 20-án 16 órakor show műsor keretében Sinka – Korsós Dotti 11 éves erő világrekorder kis hölgy meglepetés műsorára számíthat a közönség. A nap folyamán a rózsaszín flamingós pólóban lévő segítők 500 forintos ajándék kuponokat osztanak, amelyeket az esti belépéskor lehet felhasználni. 22 órától pedig mindkét napon zenés programok várják a fürdőzőket.   

Augusztus 17-től 19-éig Szentes Kupa Nemzetközi Női Vízilabda Torna kapcsolódik a fesztiválhoz, amelynek részleteit Kis Balázs, a Szentesi VK ügyvezetője ismertette.

Kis Balázs elmondta, hogy a felkészülési torna keretében meghívást kaptak német, szerb és francia vendégcsapatok, valamint a hazai Ferencváros, a BVSC is bekapcsolódik a körmérkőzésekbe. Az utolsó napra szerveznek egy Szeged – Szentes gála meccset. Ennek a mérkőzésnek 14 órától az lesz az érdekessége, hogy két negyed után a harmadikba a klub legfiatalabb játékosai is becsatlakoznak, majd a negyedik negyedben a szurkolók próbálhatják ki a játékot. Az utolsó mérkőzés a Szentes és a Fradi összecsapása lesz. 18 óra az eredményhirdetés időpontja, amikor megemlékeznek arról is, hogy 50 évvel ezelőtt jutott fel az OB I-be a szentesi vízilabda csapat. Az 50 évvel ezelőtti csapat játékosainak köszöntésére kerül sor, mindkét eseményre várják a közönséget.

Bődi Tamás a Fülip Jimmy Falatozó képviselője kiegészítésként arról beszélt, hogy Sinka – Korsós Dotti bemutatója egy közel 1 órás program része lesz augusztus 20-án, valamint arról is szólt, hogy a 19-e esti zenés programokat a fiatal korosztály igényeihez igazították. 20-án éjjel pedig a kicsit idősebbek számára gondoskodnak retro hangulatról.

Kép és szöveg: dite  

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.