Pillanatképek a 2. sz. klub életéből

Irodalmi műsor a Mosolygósabb Régióért Egyesülettől.

A Szentes Város Gondozási Központja kiséri 2. sz. Idősek klubjába bejáró, és az ellátásban résztvevő idősek sok-sok program közül választhatnak rendszeresen. A nyár folyamán kéthetenként a Mosolygósabb Régióért Egyesület az ellátottaknak és saját tagjainak ismeretterjesztő programokat szervez, az utóbbi napokban verses összeállítással kedveskedtek az időseknek.

A Bajnokok játék közben.


Szintén a napokban került sor a Városkerülő vetélkedőre, amikor a Szentes Városkerülő társasjáték feladataira építkezve mérték össze tudásukat a Gondozási Központ klubjai által delegált, valamint a Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon ellátottaiból szerveződő csapatok. A játékot Borsodi Ágnes, a Városkerülő Társasjáték ötletgazdája vezette, az ötfős csapatok pedig előzetes felkészülési idő után vettek részt a Képes lottó, a dalfelismerő játék, a Városkerülő totó, vagy a Dobókockához kötött feladat megoldásában. Kovácsné Gila Erzsébet a mozgás terápiára épülő örömtáncot tanított számukra, amelyet színes kendőkkel tettek látványossá. A csapattagok többsége a Szentesi Panteon megoldását tartotta a legnehezebbnek.
A jó hangulatú vetélkedő nyertesei a házigazdák, az „Itthon vagyunk” csapat lett, míg az előkelő második helyezést „A Parkerdő gólyái” érték el. A harmadik hely a Munkás utcai „Bajnokoké” lett, akik Különdíjat is kiérdemeltek, hiszen minden hátrányt előnyükre tudtak fordítani.

Akik igazán “Itthon” voltak.


Ajándék bőven jutott mindenkinek, a „Csipet -csapatnak”, a „Sünikéknek” és a „Hatoknak” is. A szervezők tortákkal, édes süteményekkel édesítették meg a vetélkedés izgalmát. S persze az is lényeges, hogy sokat tanultak a résztvevők városunk értékeiről, történetéről. D.T.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42197 online lapszámunk 1. és 2. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.