Jubileumi játékunk 11. fordulója – Játsszunk együtt a Venezia pizzériával

A Venezia Pizzéria 1997 novemberében nyílt a Szent Imre herceg utcában, azóta folyamatosan bővülő választékával, modern és udvarias kiszolgálással a lakosság mindennapi igényeihez igazodik. Lehetőség van pizzáinkat gluténmentes alappal kérni, amely csak 26 cm-es méretben érhető el. A pizza választék mellett népszerűek a levesek, sültek, olasz tésztaételek, desszertek, nemzetközi ételek.
Az ételrendelés, asztalfoglalás kiszállítás a http://www.veneziapizzeria.hu weblapról is lehetséges.


2019 évben nyitottuk meg az új konyhánkat, amely csak kiszállítással foglalkozik, így vendégeink a rendelésnél szabadon választhatnak a két szolgáltatás között.
Ételrendelés kiszállításra
www.veneziasprint.hu
Okostelefonról már QR-kódos eljárással is gyorsan és kényelmesen hozzájuthatunk az olaszos jellegű ételekhez, többszemélyes sültes tálakhoz akkor is, ha váratlanul érkeznek vendégek. Itt online előre is van lehetőség fizetni.
2 éve üzemel a Csongrádi úton a Bo-KoR vendégház, ahol 14 fő elszállásolására van lehetőség. Az egykori nagy polgári ház a mai modern követelményeknek megfelelően, teljes felújítás után fogadja a vendégeket. A szállás mellé bőséges reggelit valamint a náluk megszállt vendégeknek 10% kedvezményt biztosítanak az éttermi kínálatból és természetesen az itt tartózkodásuk idejére a turistákat a helyi programokról, látnivalókról is tájékoztatják. A www.bokorhaz.hu internetes oldalon, gazdag képi illusztrációval szemléltetve ismerhetik meg a szolgáltatásokat, árakat, városunk programjait, az 50 km körzetben lévő kirándulási lehetőségeket. A szabad kapacitást az adott időpontra, illetve az azonnali foglalást a www.bokorház.hu oldalról tudják intézni.

JÁTÉKUNK KÉRDÉSEI:

  1. Hány féle pizza méret szerepel a Venezia Pizzéria kínálatában?
    a.) Három.
    b.) Négy
    x.) Hat
  2. Melyik étel a legnépszerűbb a felsoroltak közül?
    a.) Sonka- gomba- kukoricás pizza
    b.) Gyros-tál
    x.) Vesuvio pizza
  3. Hány éves jubileumát ünnepli hamarosan a Venezia Pizzéria?
    a.) 10
    b.) 20
    x.) 25
    A megfejtéseket e-mailben, (visszhang65@gmail.com), vagy levélben (Szentes, Nagyörvény utca 58.) várjuk június 27-ig. A helyes megfejtést beküldők között a következő nyereményeket sorsoljuk ki: 1 db. XXL pizza, 1 db. EXTRA pizza és 1 db. NORMÁL pizza, amelyet a pizzéria munkatársai a nyertes által kiválasztott (2 db.) feltéttel készítik el.
    Addig is válasszák ki kedvenc ételeiket a Venezia ételkínálatából! Jó étvágyat hozzá és jó játékot kívánunk!

HEUREKA! NYERTÜNK!
Az előző játékunkat a Heureka Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék Üzlet támogatta. A helyes megfejtések: 1. Mi a briftasni? b.) Nagyméretű pénztárca, levéltárca. 2. A Heureka szó jelentése? x.) Megtaláltam, megvan! 3.) Mi a retikül? x.) Női táska.
Gratulálunk a nyerteseknek, akik egyenként 5000-5000 forint értékű vásárlási utalványukat az üzletben vehetik át és használhatják fel: Kiss Antalné és Gágyor Imréné szentesi lakosok. Szükség szerint telefon: 06 30 462 6277.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42194 online lapszámunk 5. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.