Karoti: Finom és természetes!

A Karoti ételízesítőkkel és fűszersókkal a finom íz természetes! Ízfokozó és adalékanyagmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmazó ételízesítőiket és fűszersóikat kizárólag a zöldségek (egyes termékek esetében gyümölcsök is), fűszerek és a 84 féle ásványi anyaggal teljes, tiszta, kiváló minőségű parajdi só teszi tökéletessé. Az alapanyagok gazdagságának köszönhetően összetettebb, harmonikusabb ízvilágot kölcsönöz az ételeinknek. Mexikói, Magyaros, Gyros és Klasszikus ételízesítők mellett további változatos kínálattal ismerkedhet meg. Eredménnyel használhatja azokat, a család örömére.


Ezek az ételízesítők, fúszersók friss, elsődlegesen hazai alapanyagokból, kézi előkészítéssel készülnek. Majd az aprító, ezután a szárítógépé a főszerep. Tetszetős, igényes csomagolása környezetkímélő, újrahasznosítható, a nagyobb kiszerelések esetében visszazárható.
A Karoti termékek háromféle kiszerelésben kaphatók, rendelhetők. További információkhoz a Bolt az Egészséghez Bioboltban juthat Szentesen a Rákóczi Ferenc utca 12. szám alatt. Váljék egészségükre! (x.)

Egy hozzászólás “Karoti: Finom és természetes!” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42194 online lapszámunk 5. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.