Amíg anyáék dolgoznak…

A Szentesi Művelődési Központ a nyári szünetben három tábort szervez a 6-12 éves korosztály számára. Július 4. és 8. között a népi kézműveskedést kedvelő, ezen készségeiket fejleszteni kész gyermekeket várják. A fazekasság és a különféle mesterségek, cserkész játékok és lovagi bemutatók is részét képezik a tábornak.
Július 18-tól 22-ig a kalandvágyó gyerekek Kalandtáborban vehetnek részt. A kincskeresés mellett a számháborúzás, kerékpározás és strandolás is kellemes időtöltést ígér a résztvevők számára.
A népmesék birodalmába érkezhetnek meg a táborozó gyerekek augusztus 1-5. között. A táborban a népmesék nézése, hallgatása mellett fakanálbáb-készítéssel, gyermekjógával is eltöltik a jelentkezők az időt, kipróbálhatnak hangszereket, játékos feladatokat oldanak meg a sárkányokról, boszorkányokról, más mesehősökről.
A táborok helyszíne a Gólyás-ház. Turnusonként a táborok díja 30.000 Ft/fő, amely a háromszori étkezés mellett a gyermekek számára a foglalkozásokhoz szükséges kellékek, eszközök, belépők költségeit is tartalmazza. -te-

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42194 online lapszámunk 2. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.