Megjelent a POM-POM zenekar legújabb albuma – Lemezbemutató koncert pénteken a Megyeháza udvarán

Archív fotó a zenekarról, Vincze Attila balról a második.

A bő három évtizede működő POM-POM zenekar újabb hanghordozót jelentetett meg. A Hurrá nyaralunk! című lemezt 2020-ban a pandémia miatt nem sikerült befejezni. Mára azonban a meghirdetett lemezbemutató koncert adja a nyilvános bemutató alapját, amely június 26-án lesz a Megyeháza udvarán. A koncert végén a regisztráló gyermekek, mintegy 80 fő, ingyenesen, az igényesen csomagolt pendrive-on átveheti az albumot. A regisztrációt a zenekar honlapján: www.pompom.hu kell elvégezni.

Ebből az alkalomból Szabó Zoltán Ferenc polgármester köszöntötte a zenekar vezetőjét, Kovács Attilát (Tocsót), aki megemlékezett a zenekar basszusgitárosáról, a kiváló zeneszerző, szövegíróról, a tavaly elhunyt Vincze Attiláról.  

Szabó Zoltán Ferenc polgármester köszönetét fejezte ki a zenekar 30 éves munkájáért, s azért, hogy a koncertjeik alkalmával a városunk jó hírnevét viszik el szerte az országba. További sok sikert kívánt az új formációnak.

Kovács Attila megköszönte az album megjelenéséhez nyújtott támogatásokat, így a polgármester meghatározó segítségét a pendrive-ok elkészítése érdekében. A zenekarvezető kiemelte, hogy a dalok Vincze Attila szerzeményei. Vincze Attila 22 éven át volt tagja a zenekarnak. Akár Ernőt, akár Lujza bohócot kellett megjelenítenie, kivételes színpadi tehetségével nagyon eredeti módon keltette életre a különböző figurákat. Nélküle nem volt POM-POM koncert. Rengeteget dolgozott ezen a lemezen is, igazán magáénak érezte a zenei anyagot. Élete utolsó pillanatáig részt vett az alkotómunkában feleségével, Vincze-Sipos Orsolyával együtt. Attila álma az volt, hogy a 30 éves jubileumi koncert zenei anyaga időben elkészül, ami részben a pandémia, részben az ő sajnálatos távozása miatt nem történhetett meg.

Pénteken azonban az érdeklődő gyermekek és szüleik részesei lesznek az élménynek, az álom megvalósulásának.

Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.