Ismét fürdőbelépők a véradóknak

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont és Szentes Város Önkormányzata ebben az évben is 5000 darab fürdőbelépővel támogatta a véradókat. Szabó Zoltán Ferenc polgármester ebből az alkalomból kiemelte, hogy a nehezebbé vált gazdasági körülmények ellenére is folytatják a korábbi hagyományt a véradók megbecsüléséért és elismeréséért.

Ez alkalommal a véradásszervezést végző Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád Megyei Szervezete képviseletében Sasvári Krisztina igazgató elismeréssel szólt a térségi véradói aktivitásról és a véradók közösségéről. Kiemelte a térségi véradó mozgalom támogatottságát is, amelyben élen jár Szentes Város Önkormányzata. A fürdőbelépők felajánlása példa, amelyhez hasonló több városban is megvalósul most már. Az eredeti ötlet Szentesről indult. – Szerencsések vagyunk, hogy a véradókat ezzel motiváljuk, hiszen a fürdőbelépő nem csak egy kupon, hanem záloga annak, hogy az egészségért cserébe, amit a véradók a segítségükkel biztosítanak a betegek számára, a Vöröskereszt, az Önkormányzat és az Üdülőközpont támogatásával egy kis feltöltődés, rekreáció álljon a rendelkezésükre. A legkevesebb az, hogy az ő egészségükre is gondoljunk – mondta.

A fürdőbelépőket a Dr. Bugyi István Kórház képviseletében Dr. Abebéné Bagi Márta ápolási igazgató vette át. A véradók a Vérellátó Állomáson folyamatosan kapják meg azt.

Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.