Az ÖKOKLUB újabb kezdeményezései

Az ÖKOKLUB 2022. 04. 26-án megtartotta következő találkozóját a Dózsa házban, ahol Szabó Zoltán Ferenc polgármester, Labádi–Fébert Andrea a Műszaki iroda vezetője, Berezvai Csilla főkertész voltak a vendégek. A kétórás találkozón szóba került a lakosságnak minél szélesebb körű motiválása, bevonása a HELYI ZÖLD/FENNTARTHATÓ cselekvések megvalósításába, ezért kérnénk a városlakók segítségét az alábbi témákban:

 – Kérjük, hogy akinek módjában áll a város különböző pontjain lévő fák öntözésében nyújtson segítséget és ajánljuk a csapadékvíz gyűjtését, hasznosítását.

 – Várjuk a lakosok észrevételeit, ötleteit azon utcák, terek és egyéb közterületek megjelölését, ahol meglátásuk szerint fapótlásra van szükség. Az ötleteket kérjük Mészárosné Surányi Olga részére az olgasuranyi2@gmail.com e-mail címre eljuttatni.

 – Várjuk helyi kistermelők jelentkezését az olgasuranyi2@gmail.com e-mail címre, hogy portékájukat helyi szinten népszerűsíthessük.

 – A fenti e-mai címre várjuk a helyi intézmények, vállalkozások zöld kezdeményezésit, jó példáit bemutató rövid írásokat, fotókat. Erre példa a Horváth Mihály Gimnázium komposztálója.

Ökoklub

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.