20 éves a Bolt az Egészséghez üzlet – Születésnapi ajándék a Javallat…

Húsz évvel ezelőtt, 2002. február elsején nyitotta meg Ötvös Mihályné Éva a Bolt az Egészséghez Üzletet Szentesen a Kossuth utca 22. szám alatt.

Többen próbáltak lebeszélni, de én hittem abban, hogy az embereknek szükségük van egy ilyen kis bioboltra, ahol a jó közérzetük megtartásáért, egészségük megőrzéséért a legkiválóbb termékek egyre gazdagabb választékából válogathatnak, és egyre tájékozottabbak lehetnek az egészséges táplálkozásról – mondta el a tulajdonos a kezdetekről.

Folyamatosan, megragadva minden lehetőséget, vetettem el a „magokat”. Kóstolókat tartottam, felkészülten, megfelelő tanácsokkal láttam el a vásárlókat, hogy valóban a számukra leginkább megfelelő döntéseket hozzák meg. Ezért minden sikert nekik köszönhetek. Továbbra is szívesen segítek mindenkinek, hogy visszanyerhesse, megtarthassa az egészségét – tette hozzá.

Annyi kiváló termék készül napjainkban, ilyen pl. Dr. Lenkei Életerő vitamin család, amelyek pótolják az élelmiszereinkben már fel nem lelhető tápanyagokat. A Dr. Lenkei D vitamin pl. az egészség megtartásának egyik legfontosabb forrása. Csodás hazai felfedezések, mint pl. a Vasbor, vagy a Herbafulvo, és a legfrissebb, a JAVALLAT por alakú gyógynövény kapszulák. E termék – minden változata – fél áron kapható ezekben a napokban immár az új boltomban a Rákóczi Ferenc utca 12. szám alatt. A Javallat több mint 70 gyógynövényt tartalmaz közel 50 egészségügyi célra, hiszen külön gyógynövény összeállítás segíti az emésztőrendszer, vagy az idegrendszer jó működését. Ám e termék másik változata jól szolgálja az immunrendszer, valamint a szív- és érrendszer, vagy a csontok, ízületek, továbbá a húgyutak egészségét. A kapszulák készítői külön gondoltak a hölgyek szépségére és egészségére. A gyógynövények mind kapszula, mind porított formában felhasználhatók, érdemes kipróbálni. Váljék egészségükre!
Beszélgetésünk végén azt mondta:

Mindenkinek köszönöm, hogy segítette az eddigi munkámat, mivel ily módon viszonozva látom, amit csinálok, azt jól csinálom – válaszolta Ötvösné Éva, aki hozzáfűzte:

Azt kívánom az Olvasóknak, valósítsák meg az álmaikat. Szívből élni az álmainkért egyensúlyban tart, ami pedig az egészség, a hosszú élet legfontosabb forrása. Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok.

Mi pedig további hosszú évtizedekig szeretnénk élvezni ezt a gondoskodást, amit Évitől nap, mint nap kapunk. Figyelmet, jó szót, meghallgatást, bölcsességet és rengeteg energiát. Köszönjük szépen!
Kép és szöveg: D. T.

Egy hozzászólás “20 éves a Bolt az Egészséghez üzlet – Születésnapi ajándék a Javallat…” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42187 online lapszámunk 1. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.